Webform legördülő menü >100

Lehner Péter képe

Az egyik webformom legördülő menüjében zenék közül lehet választani cím + előadó alapján. (fentebb egy lejátszóban bele is lehet ezekbe hallgatni)

A bökkenő csak annyi, hogy valamivel több, mint 100 zenéről van szó, a legördülő lista viszont max. 100-at mutat meg ezekből.

Vajon létezik valamilyen megoldást erre? Fel lehet valahol oldani, ill. meg lehet változtatni ezt a 100-as korlátot?

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
csakiistvan képe

Biztos hogy 100 plusz elemet akarsz egy legordulobe tenni? Miert nem az emlitett "fentebb egy lejátszóban bele is lehet ezekbe hallgatni" resznel van egy flag hogy "AKAROM", es a form mezojet feltolti tartalommal. Felhasznalo baratabb mint egy "vegtelen" listabol valogatni.

2
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

Lehner Péter képe

Igen, éreztem, hogy léteznie kell egy elegánsabb, gördülékenyebb megoldásnak a legördülő menünél. Kösz, az általad javasolt valóban összehasonlíthatatlanul felhasználóbarátabb lenne! Abban tudsz segíteni, hogy hol, miből tanulhatnám meg ezt a flag dolgot? Gondolom, hogy a Flag modul alapfeltétel, de egyelőre elképzelésem sincs, hogyan jön ez majd össze egy mp3 multi playerrel és a kitöltendő form-mal.

0
0
Firith képe

Mi lesz a bejelölt zenének a sorsa? Nem lenne megoldás az e-commerce, a megjelölés pedig a kosárba rakás?

1
0
csakiistvan képe

Jo kerdes mi lesz a sorsa, illetve hogy is kerul a rendszerbe, Ha ismerjuk az egesz scope-ot akar tudunk javaslatot tenni a megvalositasra, otletem van, de info kellene.

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest