webform hozzárendelése node-hoz

Zsigi képe

Sziasztok!

Lehet, hogy rossz kifejezésekre kerestem de nem találtam választ.
Szeretnék egy telekocsi jellegű, regionális oldalt csinálni.
A felajánlott autók egy tartalomtípusba kerülnek a többi járulékos adattal - pl dohányzó, gyerekülés stb. Ehhez szeretnék egy hivatkozást az adott oldalon ami egy jelentkezésilappal együtt mutatja a node tartalmát ahol kitölthetők a szükséges adatok.

Hogyan tudom ezt megoldani?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
csakiistvan képe

Ha jól értem neked van egy ndoe typeod, onnan akarsz egy linket egy webformra, bár hogy miért kell a webformot a játékba keverni nem teljesen tiszta. Azt szeretnéd hogy a formban már ki legyenek töltve mezők, a noderól ahonnan érkezett a látogató(?).
Ehhez a https://drupal.org/project/prepopulate modult hasznalnam, amivel a webformot paraméterezve tudod feltölteni tartalommal az urlből, pl node id, title, miegyéb.

Ahogy én cisnálnám ezt inkább:
megtartanám a node typeot, de Flag modult használnék ami max 4szer kattintható, 4 külön usernek (ez adminról beállítható) és ha megvan a 4 akkor tele a kocsi, kiírja a Flag hogy full.
Innen egy rules kell hogy ha valaki kattint a Flagre akkor menjen a node:author:email re egy levél.

Persze lehet neked azért kell a Webform modul mert még sok sok infüt be akarsz kérni ezt neked kell tudni, de ezt nem részletezted.

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

Zsigi képe

Szia!

Jól gondolod, szeretnék több infót bekérni és, hogy a form felett olvasható maradjon az adott útirány/kocsi kitöltött űrlapja.

0
0