Webcím álnevek, és aszerinti listázás

Anonymous képe

Sziasztok,

Azt szeretném megtudni, hogy milyen módon valósithato az meg, hogy a /node mellett egy /cikkek rész is legyen, melyben egy összefoglaló cikklistát lehet látni, valamint a cikkek/1, cikkek/2 .... a cikkeket egyesével jeleníti meg! Mivel kezdő drupalos vagyok ezért nemtom, hogy van e erre modul külön, vagy beépitve is található e a drupalban. A menüben csak egy cikkek link lenne, ami a ?q=cikkek-re mutat, és ez után a felhasználó az adott cikkre kattintva bejön neki a pl a cikkek/23 nevű oldal(cikk).
Köszi : niel

Hojtsy Gábor képe

Van egy path modul a Drupalban, amivel webcím álneveket lehet felvenni. Valamelyik taxonómia oldalhoz (amibe a cikkeket sorolod), fel tudod venni ezt az álnevet, a cikkekhez pedig egyenként fel tudsz venni.

0
0
Anonymous képe

Köszönöm szépen! Ez sikerült, azonban azt szeretném még megtudni, hogy ha létrehozok egy cikkek nevű szótárat, akkor azt hogyan tudom elérni? Milyen cimmel? Valamint, ugy meg lehet oldani, hogy amikor meghivom (pl ?q=cikkek), akkor fel is sorolja a benne lévő kategóriákat, és azokon belül is az ottt levő cikkeket( pl.: Weblabor)

köszi

0
0
Anonymous képe

Odáig eljutottam, hogy létrehoztam egy cikkek menüpontot, azonban azt nem tudom, hogy hogyan tudnám hozzárendelni a cikkek kategóriát(szótárat)?
A cikkekhez egyesével megadom a cimeiket( Pl cikkek/game/1, cikkek/hardver/2 ) : ezeket el is lehet érni, de nekem egy olyan oldal kéne, hogy /cikkek, ahol megjelennek a létező alkategóriák : pl hardver, game, és azokra kattintva pedig az azok alatti részek is! A /cikkek részt hogy tudom hozzárendelni a cikkek főkategoriához? :D

Előre is kösz, és bocs a bonyolult fogalmazásért, de igy remélem érthető!

Üdv,
niel

0
0
Hojtsy Gábor képe

A Drupal.hu taxonómiában például a cikk és a hír egy-egy term, tehát egyszerű kategória oldalként el lehet érni. Lásd a hírek mellett jobb fent lévő linkeket.

A Weblaboron írtunk egy saját modult, ami listázza a szótárakba sorolt nodeokat, külön idő szerint és rovat szerint is.

0
0