webáruház

tamoca képe

Szervusztok!
Azt szeretném kérdezni tud valaki olyan kezdő webáruház telepítő profilt mint a 7-esen volt annak idején a Commerce Kickstart? Természetesen az új magra 9-re vagy 10-re.

Taxonomy upgrade extras: 
Drupal verzió: 
Balu Ertl képe

„[…] 9-re vagy 10-re.”

D9-cel már ne nagyon vesztegesd az idődet, mivel már egy hónapja véget ért az életciklusa. Ma jelenleg a D7 és D10 a támogatott főverziók.

Amit keresel, arra valóban a Commerce Kickstart való. Tudni kell azonban, hogy annak a D7-nél újabb főverzióra alkalmas 3.x-es ága jelenleg még fejlesztés alatt áll (idén szeptember közepén frissült utoljára), nincs belőle stabil kiadás. Tesztelni, kipróbálni, ismerkedni természetesen így is lehet vele, de fel kell készülni az esetleges hibáira. Ez azonban csak egy üres vázát adja egy webáruháznak: nem lesznek benne termékek, kategóriák, listaoldalak, stb.

Ezért a másik, amit DJ linkelt, a Commerce Demo az előbbire épül, de azzal a különbséggel, hogy egy kitalált webáruházat épít fel fiktív termékekkel, amiken sokkal könnyebb a Drupal lehetőségeit kipróbálni.

Ezek telepítéséhez azonban már mindenképp Composer használata szükséges. Ha a gépeden való helyi telepítésnél egyszerűbb és gyorsabb kipróbálásra vágysz, akkor használhatod a Simplytest.me szolgáltatást: ennek nyitóoldalán a „One Click Demos” alatt a „Drupal Commerce Demo” gombra kattintva kapsz egy ideiglenesen használható webhelyet, aminek adminfelületére az admin + admin felhasználónév-jelszó párossal tudsz belépni. Ha ezt most olvasod, akkor pár óráig még él a próba webhelyem, amit most telepítettem, nyugodtan lépj be, kattingass benne, de bizonyos idő után törlődni fog:

https://master-d33ivo6pigl5ogcy7daocowxd301jchu.tugboatqa.com/user/login...

1
0