views táblázatnál grouping field label-nek egyedi css class-t

mpety képe

Üdv Mindenkinek!

Készítettem egy táblázat formátumú nézetet, ahol több mező szerint csoportosítottam az adatokat.
Ezeket a csoportosított mezőket ("Grouping field") kivettem a táblázatból ("Exclude from display"), tehát csak a fölött jelennek meg!

Ez mind szép és jó nekem csak kicsit szeretném testre szabni az egész megjelenését, ezért ezeknél a csoportosításra használt mezőknél a "Rewrite result" beállítások résznél a "Rewrite the output of this field" opciót kipipáltam és beletettem őket egy div-be plusz megadtam mindnek egy egyedi class-t (a "Replacement patterns" segítségével) hogy könnyen formázhassam kedvemre.
Itt jött a gubanc, hogy ez viszont csak magára a tartalomra vonatkozik, a mező labeljére nem (hiszen fent említett helyettesítő minta is csak a konkrét tartalomhoz van, labelhez nincs).

Adódik tehát a kérdésem, hogy hogyan tudok egyedi css class-okat megadni ezeknek a labeleknek?

Próbáltam a "Style settings" résznél állítgatni minden félét, de ez nincs hatással ezekre a csoportosított mezőkre, legalábbis nekem eddig nem vezetett eredményre...

Aztán a nézetem "Advanced" részénél a "Theme:Information" opcióból kinéztem hogy melyik tpl.php-t használja a megjelenítéshez (Display és Style output, utóbbi a views-view-table.tpl.php) és ezt próbáltam módosítgatni, de eddig kevés látható sikerrel...

Ez lenne a gondom és minden segítséget és iránymutatást hálásan köszönök előre is!

Üdv
Peti

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: