Views szövegkörnyezeti szűrőnél cím felülírása

Darkstar képe

Üdv Mindenkinek!

Készítettem egy view -t ezen videó alapján: http://vimeo.com/27592001

Nagy vonalakban a lényege az, hogy a felhasználói fiókban egy blokkban megjeleníti a felhasználó által feltöltött tartalmakat. Ezen része működik is.

Aztán rátaláltam a videó folytatására: http://aboros.com/futo-pillantas-a-views-slideshow-modulra

Az első két és fél perc foglalkozik az előző videóban részletezett blokk befejezésével. Tehát szövegkörnyezeti szűrőnek a "Szerző egyedi azonosítója" van hozzáadva. A szűrő beállításainál van egy olyan opció, hogy "Cím felülírása". Itt felül lehet írni a blokk eredeti címét és lehet argumentumot is használni %1, %2 stb. formában. A %1 jelen esetben az uid. Ha itt paraméternek beállítom a "%1 tartalmai" -t, akkor az user oldalon a blokk címében szerepelnie kellene a felhasználónévnek pl. Darkstar tartalmai. Ez a része nem működik. Az user id -t teszi a felhasználónév helyére, tehát az lesz a blokk címe, hogy "1 tartalmai".

Ugyanezen az elven készítettem egy másik view -t, ami egy adott node kapcsolódó dokumentumait listázza. Itt a "Cím felülírása" mezőnél próbából megadtam, hogy "%1 kapcsolódó dokumentumai". Ez működik, a node -nál nem node id -t ír, hanem a node címét.

Mi lehet az oka annak, hogy felhasználónál nem működik?

Drupal verzió: 7.30
Views verzió: 7.x-3.8
PHP verzió: 5.4.4-14+deb7u12

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: