Views modulhoz új formátum, vagy teplate készítése.

HF leon képe

A Drupal 8-ban lévő Views modul remek eszköz, de szeretnék egy új egyedi formázást létrehozni benne, amelyhez a generált html kód módosítására lenne szükségem.

Az alapértelmezetten benne lévő formátumok egyike sem tökéletes, de a template-jük átírásával elérhetném a célom, ám nem szeretném az adott formátumokat átírni.

Arra lenne szükségem, hogy vagy egy meglévő formátum teplate-jét tudjam módosítani, de csak egyes esetek alkalmával, vagyis külön teplate létrehozásával az adott formátumhoz, de csak egyes oldalak esetén, vagy külön formátumot kellene létrehoznom, amelynek így külön teplate-tel is rendelkezne.

Tudna nekem ebben valaki segíteni, hogy miként valósíthatnám ezt meg?

Előre is köszönöm!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
segi képe

sajnos a Drupal 8-ban kiszedtek a javaslatokat a feluletrol, igy onnan mar nem elerheto. Sajnos csak egy angol nyelvu leirast talaltam:
http://redcrackle.com/blog/drupal-8/theme-views-templates
Ez a cikk leirja hogyan tudod felulirni a templateket.

0
0

Drupal developer at Cheppers

HF leon képe

Köszönöm a segítséget!

A linkelt leírásra én is ráakadtam.

Olyasmire lenne szükségem, hogy például a főoldalra létrehozok egy formázatlan listát, de az ne a szabványos teplate szerint formázódjon, hanem például csak a főoldalon egy saját kialakítást adhassak meg, míg a többi oldalon maradna a formázatlan lista az eredeti formájában.

Az alap teplate-eket simán felül tudtam írni, de azt, hogy ezek az új verziók csak adott oldalakon aktivizálódjanak, valamiért nem sikerült elérnem :(.

Upsz rájöttem. Úgy néz ki sikerült megoldanom és nem is bonyolult :).

Minden esetre köszönöm szépen a segítséget!

0
0