Views képlistához bevált contenthover plugin

dongodani képe

Sziasztok!

Drupal 7 Views alatt listázom a képeket és azt szeretném összehozni, hogy amikor a user a képek fölé viszi a kurzort, az adott képhez tartozó szintén Views alatt listázott szöveg(pl. a tartalom címe..) és link(pl. a tartalomhoz..) egy fade, vagy slide effekttel fedjen rá a képre, majd elvett egérkurzornál ugyanazzal az effekttel tűnjön el a ráfedés.
Egy halom ilyen jellegű JQuery plugint átnéztem, tesztelgettem, ám nem igazán kristályosodott ki a legkézenfekvőbb, Drupal konform megoldás.
Szóval..., Views alatt listázott képekhez Drupal alatt jól bevált contenthover megoldást keresek.
Vagy egyszerűbb, ha úgy oldom meg, hogy css-el elkészítem a ráfedést és egy egyszerű JQuery fade-in/fade-out scriptet írok hozzá?
Beutytips-et és hasonló felugró megoldásokat viszont nem szeretnék...

Köszönöm!

Drupal verzió: 
Fórum: 
flat-z képe

Szia!

Szerintem az alábbi linken lévő leírás illik az általad felvázoltak megoldására!

link

2
0
dongodani képe

Szia!

Köszönöm a tippet és a linket amit korábban már átfutottam, de inkább valamilyen - a hover-effektek terén - sokoldalúbb JQuery plugin-os megoldásra vásott a fogam:-).
Végül a Mosaic JQuery plugin némi lájtos css és script reszelgetés árán szépen integrálódott az alkalmazott reszponzív rácsmegjelenítőbe, egyúttal a ráfedésen is korrekt módon elhelyezhetők voltak a listázott nézet elemek.

1
0