Views field formatter

HF leon képe

Eredetileg a paragrafusok mezőit szerettem volna szűrni egy nézetben, de nem tudom, még, hogyan írhatnám át az alábbi egyszerű modult a drupal 7-ről drupal 8-ra.

Paragraphs summary formatter

Ha valaki tudna ebben segíteni annak nagyon örülnék, mert, még nem egészen értem, minden téren a drupal 8 belső működését.

Tovább keresgélve, rátaláltam a címben is említett Views field formatter modulra. Itt egy külön nézetben megoldhatom a paragrafusok mezőinek szelektálását, amit ezzel a modullal beimportálhatok a mező helyére a másik nézetbe.

Viszont nem tudtam megoldani, hogy a beimportált nézet csak az adott tartalomhoz kapcsolódó mezőket jelenítse meg. Minden sornál az összes tartalom paragrafusmezőjét megjeleníti.

Ilyen esetben, hogy tudnám a szövegkörnyezeti, vagy kapcsolati szűrőket úgy használni, hogy az elsődleges nézetem táblázatának soraiban csak az adott tartalomhoz tartozó paragrafus mezőit jelenítse meg a beimportált nézet.

Egyáltalán megoldható-e ezzel a modullal ilyesmi, vagy csak az írásom elején említett modul drupal 8-ra átírásával van erre lehetőség?

Drupal verzió: 
aboros képe

de abból indulok ki, hogy van egy nézeted, ami nodeokat mutat és minden sornál szeretnéd az adott nodeban használt paragraphok bizonyos mezőit megjeleníteni.

ehhez fel kell venned a nézetbe "relationship" -ként magát a paragraph mezőt és utána eléred az összes olyan mezőt a mezőknél, ami abban a paragraph mezőben hivatkozható paragraph bundlekben szerepel. (szép magyar mondat:)

itt látsz egy ilyet, most csináltam, csak közbe rájöttem, hogy valszeg neked a contextual filter nem kell, azt hagyd figyelmen kívül: http://imgur.com/a/jDY9o

0
0

-
clear: both;