User login forditasa?

zoliky képe

At tudok forditani par szoveget mas nyelvre ? peldaul a User login block regisztracios szoveget szeretnem modositani de a tobbi szeretnem ha angolul lenne.

Fórum: 
zoliky képe

Probaltam ezt beirni a config.php fajlba (drupal 6.x):

$conf['locale_custom_strings_en'] = array(
   'Forum'      => 'Discussion board',
);

Mukodik de sajnos nem a legjobb megoldas! Weblaprol szeretnem az ertekeket megadni. Bekapcsoltam a "Locale" modult es az Interface Translation alatt nem talal nekem semmit szoveget a kereses utan, sot a kovetkezo error fogad:

http://img504.imageshack.us/img504/10/nemmukodikme6.png

Tudnatok egy otletet adni ?

0
0
eMeLA képe

Locale bekapcs
?q=admin/settings/locale/string/search

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

zoliky képe

eppen azt irtam fent, hogy be van kapcsolva de ha rakeresek valamire, nem talal semmit. Nincs semmi nyelvi csomag telepitve, az angol drupalt hasznalom.

0
0
eMeLA képe

Elnézést, figyelmetlen voltam.

A magyar nyelvi csomagban megtalálod a modules-user.hu.po fájt, próbáld ki, hogy átnevezed modules-user.en.po-re és beimportálod. Előtte töröld ki belőle azt ami neked nem kell.

Nem biztos, hogy működik, de próba szerencse.

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

Pasqualle képe

medwex képe

A kép alapján csak az angol nyelv van telepítve.....

Én felvinnék egy egyedi nyelvet (admin/settings/language/add) pl hun kóddal. Ne a legördülő listából válassz, mert akkor automatikus importál minden elérhető magyar fordítást.

Ezek után szerintem mennie kell az admin/build/translate/search oldalnak, de esetleg az l10n_client modullal is próbálkozhatsz.

+++
De ha mégis a listából választasz, h a szabvány nyelvi kódod legyen, akkor törölnöd kell telepítés és minden frissítés előtt minden modul "translation" mappájából a ".hu.po" végű fájlokat.
+++

0
0
zoliky képe

Nekem nincs szuksegem a magyar nyelvi csomagra! fent van az angol drupal semmi modul nelkul.Az angol drupalbol at szeretnek nevezni par stringet peldaul franciara... Olyan stringet akarok atnevezni mint peldaul "My account" vagy "Forget your password?", semmit mast... a tobbi marad angolul.
Koszonom!

0
0
zoliky képe

Ok ez tokeletes: http://drupal.org/project/stringoverrides
Mukodik, koszonom!

0
0