URL redirect: Framekiller használata (?)

Sipi képe

Az Ultraweb-es blogomról át akarom irányítani a látogatóimat az új blogomra, ami már saját domainen üzemel. Erre a 'refresh' META-tagot használnám, viszont az átirányítás után is megmarad fent az UW frame-je... :( Azt tanácsolta egy barátom, hogy használjam a Framekiller nevű JavaScript kódot, de nem tudom, hogy lehet a Drupal-ban a HEAD tagok közé ''varázsolni'' ezt a kódot (mert ugye ezt már az új oldalon kell használni(?)). Esetleg más megoldás is érdekelne! Kérem segítsetek!

Fórum: 
Hojtsy Gábor képe

Használhatsz egyrészt JS átirányítást az UW-n, amiben a felső keretbe töltöd be az új lapot. Másrészt használhatsz a céloldalon framekiller-t, amivel kiirtod a fölő épülő kereket, ez akkor ott használ JS-t.

Az utóbbi megoldáshoz a sminked page.tpl.php fájljában vagy a sminkneve_page() függvényében találod meg a HTML head részt, amit a Drupal kiír. Oda behelyezheted a kódodat.

0
0
Sipi képe

Egy sokkal egyszerűbb megoldás a Frameprevention modul használata.
Megtalálható a http://drupal.org/project/frameprevention címen. Igaz, hogy a legfrissebb az CVS, de nekem szuperül működik: sipiblog.uw.hu-ról az új címre...!

0
0
pp képe

Hangyányi túlzást azért érzek ebben a szuperul működikben...

Fatal error: Call to undefined function: drupal_get_path_alias() in /var/www/sipiblog.hu/modules/frameprevention/frameprevention.module on line 54
0
0