uploadprogress library

pante képe

Sziasztok!

Drupal 7.43 rendszert használok és az állapot jelentési oldalon ezt írja:

Feltöltés folyamata - Nincs engedélyezve
A kiszolgáló alkalmas a fájlfeltöltési folyamat megjelenítésére, de a szükséges függvénykönyvtárak hiányoznak. Ez a hiba elhárítható a PECL uploadprogress library (javasolt) vagy az APC telepítésével.

Fordítások frissítésének állapota - Nincs engedélyezve

A szolgáltatómnak írtam, hogy telepítsék az uploadprogress library-t, amit elmondásuk alapján meg is tettek.
Phpinfo-ban lekérdeztem, ott viszont nincs az uploadprogress a telepített extension-ök között, illetve a Drupal jelentési oldalon is maradt a hibaüzenet, hogy nincs engedélyezve.

Kérdésem, hogy nem elég feltelepíteni, hanem külön engedélyezni is kell nekem a Drupalban vagy ez a szolgáltató feladata lenne szerveroldalon?
Illetve egyáltalán fel van-e telepítve, ha nem írja a phpinfo? (tudtommal szerepelnie kéne benne, mert a php.ini-ben hozzá kellett adni egy "uploadprogress.so" sort)

Köszönöm a segítségeket!

Drupal verzió: 
duc-sai képe

Szia!

Amennyiben cPaneles a tárhelyed, a Select PHP Version oldalon találsz egy halom kiterjesztést, ott van (a felsorolásban) az uploadprogress (az én tárhelyemen az 5.x verziók esetében)...pipa, mentés, kész. (Nálam így történt...ha nincs cPanel, nem tudom a módját).

0
0
pante képe

Az a gond, hogy nem Cpaneles a tárhely, így nem tudom szerkeszteni közvetlenül php.ini-t és extension-öket sem tudok hozzáadni, csakis a szolgáltatótól tudom kérni emailben, hogy ami kell azt adja hozzá/engedélyezze.

0
0