Topik a működő dolgokról

Anonymous képe

Szerintem a fórum túlságosan is hibákról és problémákról szól. Ez esetleg elriasztja a Drupallal most ismerkedőket. Kellene egy olyan topik tehát, ahová be lehetne írni, ha valaki például talált egy olyan modult, ami működik, és elvégzi azt, amire való, anélkül, hogy az embernek napokig kellene barkácsolnia, hajnalokig bután bámulni a monitorra, satöbbi, mire rájön, hogy ezt aztán létezhetetlen rávenni arra, hogy bármivel is együttműködjön.
Hírt lehetne például adni arról, hogy valaki talált egy olyan sminket, ami egynél több böngésző alatt is képes működni, és felismerhetően hasonló képet nyújtani, és csak havonta egyszer, a nehéz napokon dobálja szét az összes oszlopot a szélrózsa minden irányába.
Így egyre több idelátogató nyerhetne vigaszra, hogy a Drupal nem olyan, mint egy gyönyörű, új turistabusz, ami kényelmes ülésekkel és illemhellyel van felszerelve, panorámaüveges és légkondis, minden oldalán virít a felirat, hogy Budapest-Prága, csak épp nem lehet vele semerre menni, mert nincs neki kereke...

Fórum: 
Hojtsy Gábor képe

Alapvető (sajnálatos) emberi tulajdonság, hogy ha valami jól megy, akkor arról nem beszélünk. Ismerjük a tévéhíradók megközelítését. Itt is ez van, ha valami jól megy, azon gyorsan tovább lehet lépni a következő probléma megoldására, nem arra fordítják az időt, hogy pozitív üzeneteket közvetítsenek. Ez alól szerencsés kivétel a Magyar Drupal webhelyek gyűjteménye, ami viszont egy szép lista, és alkalmasint eléggé jól bővül. Azt hiszem azok listája eléggé jól mutatja, hogy van kereke annak a turistabusznak.

0
0
Balu Ertl képe

A törekvés az, hogy a Drupal valamennyi motorja, core és contrib modulja, sminkje, lokalizációja, és ezek mindenféle verziói a szép, új, távoli jövőben mind jól működjenek, szabványosak legyenek, ezáltal pedig egymással kompatibilisek. A Drupal.org/.hu erőforrásait ezért az ezt a célt megakadályozó tényezők elhárítására érdemes áldozni. Azok, amelyek ezt a célt támogatják, tehát működnek, nem érdemelnek külön tárhelyet, sávszélességet, pixelt sem szerintem.

2
0
nevergone képe

Te most minden több éves, lejárt szavatosságú fórumtémát előrángatsz? :S

0
0
Balu Ertl képe

Szerintem Nevergone Te több technikai módszert tudsz kapásból felsorolni arra, hogyan kerüljenek lezárásra az outdated topikok, mint én :)

Nem hiszem, hogy gond lenne ez a pár a bájt, amit a jószándékú véleményemet kifejező kommentem elfoglal. Ugye?

0
0