Token használata HTML linkben

Drufan képe

Jó napot!

Azt hiszem már mindenhogyan rákerestem a problémára a neten, de megoldást nem találtam, ezért hátha valaki válaszol.

A történet az, hogy egy helyesen megadott HTML linkbe betettem egy Token-t, de nem működik megfelelően.

<a href="[user:field_link]"> <img border="0" alt="link" src="/image.png" width="" height=""> </a>

Ha a Token helyére egy linket írok, akkor minden rendben működik.

Ha a Token van benne, akkor a záró kapcsos zárójel utáni záró idézőjelet

"

és záró TAG-et

>

kidobja, azaz nem értelmezi, hanem szövegként jeleníti meg, aminek természetesen az az eredménye, hogy a KÉP nem működik hivatkozásként, tehát nem kattintható.

Ha törlöm a kapcsos zárójeleket (kipróbáltam), akkor minden jó, de akkor meg a Token nem helyettesítődik be.

Ezen kívül már minden képtelen variációt kipróbáltam, hátha...

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Drufan képe

Rájöttem a hibára: a hivatkozott mezőbe nem szabad http:// részt betenni és akkor nem dobja ki a végéről a behelyettesítés után a " és > karaktereket.

0
0
Drufan képe

Közben egy korábbi beállítással is működik, amivel ezelőtt nem. És más token-nél észrevettem, hogy néha nem helyettesíti be az adott elemet.
Ez lehetséges? Lehet, hogy időnként a token nem működik, azaz csak a címkét magát adja eredményül?

Ha igen mi okozhatja? Tárhely is okozhatja? Fizetős, ismert, de néha lassú.

Van a Token Insert modul helyett megbízhatóbb modul ilyenre?

0
0