Token alkalmazása views-ban (Entity Pager alkalmazásánál)

HF leon képe

Az Entity Pager egy nézeten alapuló lapozó. Különféle feltételek alapján lapoz előre, hátra. A lapozónak van egy középső eleme is, ami, amolyan fel elem. A beállításainál alapértelmezetten a kezdőoldal van beállítva. Elméletben lehet tokeneket használni benne, de egy problémába ütköztem.
Entity Pager

Entity Pager nézetben olyan megoldást szeretnék, használni, hogy egy token segítségével adnám meg hova mutasson a középső fel link.

A lapozandó tartalmak tartalmaznak egy referencia mezőt. Ezzel kapcsolódnak más tartalmakhoz. Maguk a lapozandó tartalmak is e mező alapján vannak felvéve, de ez most nem lényeges.

Azt szeretném elérni, hogy az Entity Pager fel linkjéhez az ezekben a tartalmakban lévő referencia mezőben megadott tartalom linkje legyen.

Próbáltam a node:referenciamező:entity:url segítségével elérni a linket, de az nem működött.

Tud valaki megoldást erre a problémára?

Drupal verzió: 
HF leon képe

Érdekes, hogy az url és edit-url esetén a "The website encountered an unexpected error. Please try again later." hibaüzenetet kapom

Felmerült bennem egy olyan kérdés is, hogy tokenek esetén van lehetőség feltételes kifejezés használatára?

Egész pontosan arra gondolok, ha a token létezik, akkor azt helyettesíti be, ha pedig nem, akkor egy másik kifejezést.

0
0
szantog képe

"Felmerült bennem egy olyan kérdés is, hogy tokenek esetén van lehetőség feltételes kifejezés használatára?

Egész pontosan arra gondolok, ha a token létezik, akkor azt helyettesíti be, ha pedig nem, akkor egy másik kifejezést."

ezt a tokenben kell leprogramozni.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

HF leon képe

Egyelőre nem baj csak felmerült benne a gondolat. Egyszerű megoldással a megjelenésben egyedi twig-el is tudok szűrni, ha kell.

Boncolgatom, majd a token modult is a későbbiekben. Csak felötlött bennem, hogy amikor az adott token nem él, mondjuk egy nézet esetén, akkor ne a token nve kerüljön kiírásra. Nagyjából olyan, mint a nézetben, amikor el lehet dönteni, mi legyen, ha egy mező nem létezik.

0
0