TinyMCE style.css problema

Anonymous képe

Sziasztok,
szuksebem lenne segitsegre a kovetkezoben. Feltelepitettem a Tinyt. A localhoston OK, de a szerveren ilyen hibauzenetet kapok (ja es a tiny nem mukodik):

warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/style.css) is not within the allowed path(s): (/tmp:/www/nev.domen) in /www/nev.domen/public_html/modules/tinymce/tinymce.module on line 604.

Ezt hogy oldjam meg?

Hojtsy Gábor képe

Ez hogyan kapcsolódik a style.css-hez? Azt nem találja, azaz azt keresi a file_exists()?

0
0
kubrob képe

Ugy gondolom amikor atkapcsolom az irason a textboxot a Tinyn keresztul hasznalja a style-t amit a lapon hasznalok. A localhoston ha szerkesztek megjelenik a textboxban a honlap styleja (azaz a hatterszin, meg ilyesmi). A Drupal.org-on talatam valami cuccokat de nem nagyon ertettem, meg amit probaltam nem mukodott. Nem tudom mit tegyek vele.

0
0
Hojtsy Gábor képe

Egyátalán nem értem, hogy most mi jelenik meg, hol van a hibaüzenet, hogyan jön ide a style.css, mire klikkelsz, ki szerkeszt mit, és egyáltalán...

0
0
Anonymous képe

pl. ramegyek az administer - settings menupontra es ott megjelenik a hibauzenet.

vagy: akarok kesziteni uj "irast". Minden ok, csak ha be akarom kapcsolni a modult "rich text" nem mukodik. Gondolom a hibauzenet vegett!

0
0
kubrob képe

Bocsi az ugyetlensegemert. A style.css -t hasznalja hogy megjelentesse a textboxban az aktualis tema hatteret. Ezt be lehet allitani a settings-tiny- profil beallitasokban- CSS. Eleg megadni az utat.

A gond ezekutan viszont az, hogy semmilyen hibauzenetet nem ir ki, viszont a tinyvel sem szerkeszthetek, ugyanis nem jelennek meg a szerkesztoikonok az "irasnal". Ez hogy lehet?

0
0
Hojtsy Gábor képe

A tinymce beállítása nem triviális, legalábbis én nem értem, miért kell külön profilt létrehozni, ha csak egy szerkesztési módot szeretnél beállítani. Mindenesetre alaposan kell követni a telepítési leírásokat.

0
0
Pál úr képe

Szerintem elég logikus: alapból úgy képzeli a fejlesztő, hogy nem egy profilt hozol létre, hanem több különfélét. (Bővitett eszközkészlettel az adminisztrátornak, szűkebbel a normál usernek.)

0
0