theme módosítás

Anonymous képe

Hallo,

Phptemplate engine-el szeretnék új sminket csinálni, ami egy picit másként működne mint az megszokott.
A nyitólap tulajdonképpen egy statikus bemutatkozó lap, és aztán egy egyénileg készített block-ban található menü alapján lehetne navigálni.

Teljesen jól működik a dolog, egy problémám van a hírek. Tehát nem jelennek meg a story-k és a page-ek csak egy nyitó page, de ha az oldalsó menüből a hírekre kattintok, akkor egy "hagyományos főoldalt" kellene kapnom.
kb a http://drupal.hu/hirek működése lenne a megcélzott.

Próbáltam blinkelni a

http://test.example.hu/?q=story => ilyen lap nincs
http://test.example.hu/?q=node => itt pedig az első node jelenik meg.

Előre is köszi a segítségeteket.

Meng

Anonymous képe

A kérdést visszavonnám, rájöttem :)

Meng

0
0
Hojtsy Gábor képe

Akkor talán a többiek okulására (amiért ez az egész fórum nyílt), leírhatnád a megoldást, hogy ha valaki hasonló problémával küzd, akkor ne azzal idegesítse magát, hogy itt a kérdés, és válasz is van rá, csak nem került ide...

A hírek oldal nálunk egy taxonomy/term/$sorszam típusú webcím álneve.

0
0
Anonymous képe

Elnézést, hogy nem írtam le, de utólag elég 1xunek tunt a megoldas, bar amit Te írtál sokkal korrektebbnek tűnik.(Szerintem az lesz az igazi)

Az én megoldásom csak annyi, hogy a Page típusu oldalak szerkesztésekor csak közétett típus van megjelölve, írás típus esetén a címlapra kerül tulajdonság is. ha /node -ra hivatkozol az igy elkeszitett
összes írás listázodik időrendben, míg a page-ek nem. a nyitó oldalnak szánt page típusu node url-jét pedig beírtam az adminisztráció/beállítások/kezdőlap rovatba.

A <--break--> megjegyzést a legutolsóként elhelyezve a page teljesen megjelenítődik.

Hogy az élvezet teljes legyen csináltam egy módosított node-page.tpl.php file-t és ez ügyel rá, hogy ne legyen megjelenítve a "beküldve" "dátum" "linkek" sor(ok).

Oké elég fapad, de azt csinálja amit akarok, egy boldogság ... :)

Meng

0
0