Termékek a főoldalra grid-ben, hogyan (webshop)

Gelehed képe

Roppant egyszerű a problémám, (übercart telepítve, 7.14 a drupal) szeretnék egy webshopot csinálni és nem tudok rájönni hogy a főoldalra hogy tudok grid-ben kilistázni termékeket. Egymás alá sorokban megy mert adott de dobozokba nem megy. Ha katalókusba teszem a termékeket és hozzáadok egy nevet abban meg tudom oldani de akkor nem tudom az istennek sem kirakni a főoldalra ahogy akarom. Tehát ha pl. csinálok egy akciós katalógust az ki lehet tenni valahogy hogy a termékek látszódjanak grid-ben ne a katalógus linkje? Rengeteget keresgéltem és valószínűleg nem látom a fától az erdőt. Bocsánat elég kezdő vagyok még... :-)

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
aksza képe

Mások mellett a views modullal mindenképpen meg kell, hogy ismerkedj. Ha ez megvan akkor Fluid Grid modullal tudsz olyan szép rácsos nézetet csinálni. Sajnos ezt így leírni nem lehet pár sorban, próbálkozni kell vele. Ilyesmiket könnyedén lehet összehozni ezekkel.

Azok a nézetek csak alapok amik elérhetőek az ubercartban, ha komolyabbakat akarsz akkor a views modullal kell létrehoznod, plusz ha felrakod a views modult akkor előre legyártott nézetekkel bővül a rendszer.

0
0
Gelehed képe

és köszönöm, szorgalomban nincsen hiány :-)

0
0

hobbyrendeles.hu

Gelehed képe

Ebben esetleg tudnál segíteni? Teljesen jól belőttem Fluid Grid-el az oldalt, de a mikor megkezdi a második sort elcsúszik az egész, egyenlőre zsákutcában vagyok vele...
oldal ledesbolt.hu

0
0

hobbyrendeles.hu

szt képe

Saját sminked css fájljába:

  1. .art-post ol, .art-post ul {
  2. margin: 0;
  3. }
0
0
Gelehed képe

Köszönöm, de.. hát ez egy ingyenes letöltött smink, van egy olyan css hogy style gondolom arról van szó. Az a baj nem igazán vagyok programozó, még anno csináltam html oldalakat bár bele szoktam nyúlkálni a fájlokba néha :-) Tudnál esetleg segíteni abban hogy mit írjak át pontosan és mire? Bocs hogy ilyenekkel zavarlak :-)

utóirat:

Kitöröltem a css filét amit bemásoltam mert azt hiszem sikerült :-)

köszönöm még egyszer :-)

0
0

hobbyrendeles.hu

szt képe

Többféleképpen meg lehet heggeszteni, de a korrekt eljárás (amivel ráadásul később megkönnyíted a dolgod), ha egy, a letöltött sminkre alapuló alsminket készítesz, és abban írod bele az új stílusaidat. Mindenképpen rágd át magad rajta, és innentől kezdve így sminkelj.

0
0
Gelehed képe

Rendben, megpróbálom..
Látom nagyon benne vagy már a sűrűjében :-)

azt véletlenül nem tudod így kapásból, hogy lehet kikapcsoni ha névtelenül rendel valaki ne küldjön neki belépési jelszót meg e-mailt a csatalkozáshoz? Nem látom értelmét, ha valaki akar akkor majd regisztrál

Köszönök mindent, sokat segítettél :-)

0
0

hobbyrendeles.hu

szt képe

Nem tudom, de küzdenek vele nagyon.
Én már Übercart-tal nem tudtam foglalkozni, mert közben kijött a Drupal Commerce, és arra most már jobban is fejlesztenek (egy csomóan már temetik is az Übercart-ot, de azért az szerintem túlzás: nagy múltja van, régebbi webshopok azzal mennek, szóval még lesz egy darabig... De új áruházat én már csak DC-vel készítenék ;)

0
0
Gelehed képe

rendben köszi, lehet hogy én is átállok

0
0

hobbyrendeles.hu

Gelehed képe

Azt véletlenül nem tudod hogy miért 10db terméket enged csak? utána automatikusan nyit egy 2 oldalt, keresem de nem találom ezt a beállítást...

Megvan, az orrom előtt volt :-)

0
0

hobbyrendeles.hu