Teljes oldalas háttér

zedclans képe

Üdv mindenkinek!

Adott egy számítástechnikai webshopunk drupal 7 + commerce párossal, egy egyszerű egyszínű háttérrel, ami kihasználatlan, így merült fel az ötlet, mi lenne, ha ott is az épp aktuális újdonságokat jelenítenénk meg. Persze nem akarom túl bonyolítani, nem cikkeket akarok megjeleníteni a háttérben, csak egy egyszerű reklám képet, amit x időközönként cserélünk, vagy ha épp nincs, semmi érdekes kikapcsolunk. Példázom is 2 weboldallal, ahol ilyen megvalósítást látok, így egyértelmű mit is szeretnék megvalósítani. (Link1 vagy Link2) Bújtam már a webet, hogy miként lehet a „legszebben” megvalósítani az ötletet, de kevés az infó róla, és nem egyértelmű, hogy ez lesz-e a végeredmény, nem szeretnék lyukra futni.

Taxonomy upgrade extras: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
Nagy Gusztáv képe

Én egy külön tartalomtípussal, Views modullal csinálnám. A megfelelő helyre pedig sminkeléssel tenném.

1
0

Nagy Gusztáv

leonidasz képe

Én úgy csinálnám, hogy a wrapper részt absolutera helyezném, majd a mögötte lévő div egy régió lenne, ebbe a régióba meg már azt pakolsz amit szeretnél. így akár lehet egy iframe is, aminek egy része kattintható, vagy legyen egy flash vagy bármi.

0
-1
zedclans képe

Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat, tudom, hogy késve reagáltam, csak nem volt időm mostanság, viszont most megosztom, mivel oldottam meg végül a feladatot.

Egy teljesen más témában keresgéltem a neten, amikor beleütköztem a modulba, amivel 2 kattintással sikerült megcsinálnom a "hátteres" problémám. „Dynamic background” a modul neve. Nekem nagyon bevált, csak ajánlani tudom.

Szerk: linkelve a modul neve hogy kenyelmesebb legyen megtalalni

0
0