taxonomy_menu és collimator

intrex képe

Halihó!

Erőteljesen nekiestem néhány hete a drupal megismerésének, de közben produktumot is kell felmutatnom, amiért pénzt kapok. :) Ezért mielőtt rájönnék magam, felteszem a kérdést:

Hogyan lehet megcsinálni, hogy ha adott egy taxonomy fa, melyet pl. a taxonomy_menu modullal kirakok egy külön blokkban, egy adott elemre klikkelve a body-ban megjelenjenek a hozzá kapcsolt node-ok, de nem egymás alatt, hanem oszlopokba és sorokba szervezve, mint ahogy a collimator csinálja.
A végcél egy fényképalbum szerű thumbnail nézet, csakhogy itt bővebb szöveges infót is társítani kell a képekhez, amihez a flexinode-t használom.

Remélem érthető voltam, ha valaki tud egy frappáns megoldást, azt megköszönném...

intrex képe

Közben megtaláltam a legegyszerűbb megoldást, hátha valakit érdekel.

A taxonomy_menu modult módosítottam az alábbiak szerint:

A taxonomy_menu_page() funkcióban a következő sort:

  print theme('page', taxonomy_render_nodes($result));

módosítottam erre:

$exp_q = explode("/",$_GET['q']);
  if (isset($exp_q[1])) {
    array_shift($exp_q);
    $exp_q = join("/",$exp_q);
  } else $exp_q = "";
  print collimator_page($exp_q);

Ennek eredményeképpen a taxonomy_menu modul egyes elemeire klikkelve a collimator fogja sorokban és oszlopokban megjeleníteni az érintett node-okat.

0
0
chx képe

drupaldocs.og/arg

0
0
intrex képe

Ha mélyebb a fa struktúra, pl. "taxonomy_menu/1/3/2", akkor már sajnos bonyolultabb összerakni a paramétereket, while ciklust kell csinálni, így viszont csak egy feltételes elágazás van, kvázi gyorsabb, a kód. Tudom, nem számottevő, csak mondom. :)

0
0