A Taxonomy kategória nem kerül be az útvonalba időzítés esetén

csg képe

Sziasztok!

Bonyolult probléma, csak ha van időtök:

Az Autopath segítségével beállítottam, hogy a feltöltött tartalmak útvonala szerző/kategória/node-id legyen, és ez szépen működik is. Azonban nemrég feltettem a Scheduler modult, és ha időzítem a publikálást, az útvonal szerző/node-id lesz, tehát a kategória nem kerül bele.

A naplóbejegyzésekből kiindulva odáig sikerült visszafejtenem a dolgot, hogy a taxonomy_get_term() függvény (taxonomy.module 1168. sor) nem kap semmilyen paramétert. Arra nem jöttem rá, hogy miért, a kategórizálás nem szabad címkézéssel megy, már létezőkből választunk. Sőt, igazából azt sem tudom, hogy mi akarja épp akkor meghívni a taxonomy_get_term()-et, a taxonomy_node_save()-ben nem kell, a hivatkozó függvények közül pedig egyik sem tűnik logikusnak számomra az adott szituációban.

Szóval összességében elég tanácstalan vagyok, hiába böngészgettem át a 3 szóba jövő modul kódját, nem találtam meg a hibát.

Ti mit tennétek a helyemben? Merre induljak?

(Tudom, adhatok a szerzőknek admin jogot a path beállítására, és akkor kézzel beírhatják, de ezt meghagynám végső megoldásnak.)

Köszi előre is a válaszokat,
--
Csonka Gergely
http://bekex.hu

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Illyés Edit képe

Gondolom a Pathauto modulról van szó. Mikori verzió? (Első lépés: frissíteni a legújabb stabil kiadásra.) Mit adtál meg a Node path settings űrlapon? Egyébként jól működik a Scheduler? Rajta van a címke a közzétett cikkben, és csak az útvonal hibás, vagy közben el is felejti a címkét?

0
0
csg képe

Frissítettem a legfrissebbre a Pathauto-t, és ez megoldotta. Köszönöm, erre nem is gondoltam, mindenképpen a hibát akartam megtalálni.
(A régi verziójú Pathauto-t a tanarurkerem.hu egyik videójából szedtem, ott pp valamiért kifejezetten ezt a verziót tette fel, pedig már akkor sem ez volt a legfrissebb.)

0
0

--
Csonka Gergely
http://cheppers.com