taxonomy és views

Szabó Gábor képe

Sziasztok!

Egy boros oldalt csinálok és a taxonomynál van egy kérdésem. Übercartban felvittem a termékeket, amelyeknek különböző kategóriákat adtam meg (ország, borvidék, pincészet).
Felvittem a borokat, tök jó, hogy a listázza a termékeket a kategóriák szerint. Csakhogy szólt a megrendelő, hogy a listázási sorrend sem mindegy, mert előbb jönnek a könnyű fehérborok és haladunk a testes vörösek felé. Igen ám, de nem így vittem fel. Anyázás helyett próbáltam megoldani. Láss csodát utánaolvastam és a viewsban létrehoztam különböző nézeteket. Így most egyszer van a régi kategóriám: taxonomy/term/23 és van az új nézetem: magyarorszag/eger/sike

A kettő úgy kapcsolódik össze, hogy az új nézetnél azokat a termékeket listázza amelyek termelő kategóriája a Sike pincészet (taxonomy/term/23)

...és kiteszem a nézet linkjét (mert oldalként valósítottam meg) és szépen is listázza a termékeket. (A terméknél van súly és azt kezeli a nézet.) A szépséghibája a dolognak hogy a termékeknél ott vannak a kategória linkek, köztük a pincészet linkje is (taxonomy/term/23), ami nem jól listáz.

Kérdésem, hogy hogyan tudom ez is a nézetre állítani? Vagy tudtok erre valami megoldást? A borokat ugyanúgy meg kell címkézzem termelő szerint, mert ez az alapja a nézetnek.

Elég késő van többre nem tudok most gondolni, elteszem magam holnapra, illetve mára.

Üdv,
SZG

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
pp képe

Sminket kell szerintem módosítanod.

pp
(persze lehet modulból is cserélni a hook_link_alter segítségével.)

0
0
Szabó Gábor képe

Ha valaki még ebbe belefutna: találtam egy modult, ami pont erre kínál megoldást.

0
0