Tatabányai Drupal-használók Találkozója?

zimbo képe

Gondoltam összeszedem a tatabányai és környékén élő Drupalosokat. Ha ez sikerül, és lesz igény egy találkozó megszervezésére, akkor át is beszélhetjük, hogy pontosan milyen jellegű legyen ez a találkozó!

Talán Tatabánya nincs olyan messze Budapesttől, hogy saját találkozót kelljen szervezni, de másoknak is fontos lehet a kapcsolatépítés és szívesen megismerkednének környékbeli Drupalosokkal.

Egyelőre annak is örülnék, ha csak idebiggyesztene egy-egy hozzászólást mindenki, aki errefelé éli mindennapjait, de persze jöhetnek ötletek is a találkozóval kapcsolatban, ha lesz rá igény!

Fórum: 
eashlon képe

Tatai vagyok, ha összejön mennék.
Olyan kb 30 emberig akár helyiséget is tudok barátilag Tbányán jól megközelíthető helyen. Technika (projektor, gép) saját nincs, de állvány, meg jónagy vászon van.

0
0
zimbo képe

Remek felajánlás Eashlon!
Remélem páran jelentkeznek még és összeáll a csapat!

0
0
mazsi képe

Én is csatlakoznék a jelentkezőkhöz, Tatabányáról. Elsősorban a sminkelés, saját smink készítése (ez a témakör) érdekelne, de természetesen minden más drupal téma.

0
0
zila képe

Hát én ugyan a tágabb környéken lakom (Biatorbágy), de időben ugyanannyi az út Tatabányára mint a budapesti drupal találkozóra. Szóval ha összejön akkor érdekelne engem is...

0
0

--
IE doesn't support internet

dióhéj képe

nahát
+1

0
0
Finuccsi22 képe

ha arrafelé járok +1

0
0

Finuccsi22

szalonnafagyi képe

Középhaladó amatőr környékbeli vagyok. Nem túl rugalmas az időbeosztásom, de érdekelne a dolog. Projektort tudok hozni.

0
0