Tartalom szerző és dátum nélkül

Fedor képe

Hello mindenkinek!

Szeretném a drupalt egy sima céges site elkészítésére és karbantartására használni. Ehhez viszont arra volna szükségem, hogy (opcionálisan) a különböző tartalmaknál a cím alatt ne szerepeljen a szerző neve, és a beküldés dátuma, mert az elég zavaró egy állandó tartalomnál. A dolog nem lehetlen, hogy ne menjek túl messzire, elég csak ennek az oldalnak a tetején a "Fordítás", vagy a "Csapatok" menüpontra kattintani. Tavaly abszolváltam Goba kétnapos tanfolyamát, és rémlik is, hogy mintha lett volna szó ilyesmiről, de az az igazság, hogy azóta nem foglalkoztam drupallal, és csak most vettem elő újra, szóval majdhogynem újra tanulom az egészet.

chx képe

a marvin2k phptemplate sminkjében van egy  print $submitted én ezt venném szemügyre. Más sminkekben is a node szekció körül kell keresgélned.

0
0
Fedor képe

Oké, rátaláltam!

Ha esetleg mást is érint:

Adminisztráció > Sminkek > Általános beállítások > Beküldési információk kijelzése

De ez független a sminktől...

0
0

Üdv,
Fedor

Fedor képe

Oké, ez a legfőbb problémát megoldja, de azért vannak speciális esetek. Pl. a hírek oldalon jól jön, ha ott a dátum, és hogy ez nem kézzel írom be, mert így a drupal figyelembe is veszi, mondjuk sorbarendezéskor. De a fenti beállítási lehetőségnél viszont árukapcsolás esete forog fenn, vagyis ha kikapcsolom, akkor se szerző, se dátum. Esetleg olyan lehetőség, hogy csak dátum?

0
0

Üdv,
Fedor

aries képe

Jelenleg ne ezzel próbálkozz, inkább vedd szemügyre a sminkrendszer működését! Egészen programozóbarát, de tényleg, pedig láttam már néhányat. =)

0
0
gsuveg@drupal.org képe

az általad használt témarendszerben (xtemplate, phptemplate stb.) a node megjelenítést kell módosítani. Nem egy nehéz, nem kell hozzá pilótavizsga.

0
0