Tartalom hozzáadásánál mentés gom eltünt

redbullpet képe

Sziasztok,

A segítségeteket kérném abban, hogy az új drupal verzió felrakása óta már második alkalommal tűnik el a tartalom szerkesztésénél a mentés gomb és új tartalom felvitelénél se jelenik meg csak az előnézet gomb marad, meg a törlés. Nem kapcsoltam be semmilyen új modult a sminket is próbáltam kikapcsolni és de semmilyen smink alatt nem jelenik meg újra a gomb. Az első alkalomnál telepítési hibára gyanakodva újraraktam mindent, de így a második alkalommal már ezt kizárnám, valami más ok lehet. Hol kutakodjak a hiba után.

Segítségeteket köszönöm

Rejtő Péter

Drupal verzió: 
Fórum: 
dongodani képe

Milyen böngészőt használsz? Valamelyik böngésző plugin talán ha használsz ilyet. Az adblock-ok tudnak viccelődni még localhost alatt is...

0
0
redbullpet képe

Mozilla és chrome böngészőt és mindkettő alatt ki van kapcsolva a bővítmény.

0
0

Megtisztelő Figyelmeteket Köszönöm
redbullpet

dongodani képe

Érdemes lenne részletes tudni, hogy milyen környezetben fut a Drupal. És persze azt is, hogy melyik verzió. Lehet ez valamilyen környezet függő bug is. A forrásban nincs ott a gomb? Korábbi Drupal verziókkal is jelentkezik a dolog? Nálam a Dev desktop alatt nem tűnt fel semmi hasonló.

0
0
redbullpet képe

Ez a hiba az új 8.4.3 drupal telepítés-frissítés után jött elő. Pontosabban ma frissítettem és előjött ez a hiba. Az összes smink, modul ugyanaz, mint eddig volt.
A forráskódban sincs ott a mentés gomb.
Apache-verzió 2.2.29
PHP verzió 5.6.32
MySQL-verzió 5.6.37

segítségedet köszönöm

0
0

Megtisztelő Figyelmeteket Köszönöm
redbullpet

dongodani képe

Tedd fel egy Windows-ra az Acquia Dev Desktop-ot és telepítsd fel arra a Drupal 8.4.3-at. Így például a PHP verziókat is könnyen tudod váltogatni, egyúttal kiszűrhető, hogy a meglévő kiszolgáló környezeted lesz-e a ludas. Pár perc az egész. A magam részéről csak nagyon indokolt esetben frissítek, mivel értek már szaftos meglepik, amik nem estek jól. Például stabilan és faxán működő megoldások zuhantak a semmibe úgy, hogy csak annak örültem, hogy többnyire még az árnyékomat is lementem. Szerintem csak egy szokásos sima bug lesz...
Mi történik, ha kikapcsolod a preview-t? Sorry ha túl banális a kérdés, de gondolom, az admin sminkre gondoltál, amiből többet is kipróbáltál? Szerintem a tartalom típus beállításainál vedd ki a pipát, hogy ne legyen szükséges az előnézet.

1
0
redbullpet képe

Tökéletes tipp volt, az előnézetet tiltott állásba raktam a nem kötelezőből és ismét van mentés gomb. Nagyon köszönöm a tippet és a rám fordított idődet, segítségedet. Nagy valószínűséggel még mindig tök máshol keresgélném a hibát.

0
0

Megtisztelő Figyelmeteket Köszönöm
redbullpet

dongodani képe

Don't mention it :-)

0
0