Tartalmak megosztása több Drupal oldalon

nagyatis képe

Sziasztok!

Olyan feladatot kaptam, hogy külön-külön domaineken elérhető helyi -- városi, járási vagy megyei; gyakorlatilag "hálózati" -- híroldalak egymás között tartalmakat tudjanak megosztani.

Pár oldal működik már WordPress alapokon, a tartalmakat jelenhleg kézzel másolgatják át. Nehézkesen és pontatlanul megy a dolog, minden duplán tárolódik, a tartalmak esetleges gyors frissítése megoldhatatlan.

A Drupal-t javasoltam nekik, tetszik is nekik az ötlet. Tettem próbát a Domain Access modullal, a célnak megfelel, de adódott egy fontos kérdésem.

Hogyan lehet olyan nézetet készíteni akármelyik domainen, amelyiken -- a tartalomhoz kapcsolódó domain beállításokat felülbírálva -- valamennyi domain tartalma megjeleníthető és szűrhető?

Köszönöm!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
szantog képe

Egy normális módja van: hook_views_query_alter().

Nagyon fapados módszer: Van a viewsban egy olyan a query settingsnél, hogy disable sql rewriting, ez viszont azért gáz, mert minden jogosultsághoz kapcsolódó dolgot kinyír, tehát pl megmutathat unpublished nodeokat olyannak, akinek ezt nincs joga látni.

Én ilyenkor azt preferálom, hogy legyen egy dedikált admin domain, amihez az összes node automatikusan kapcsolódik. Sec szempontból jobb, mert pl vpn mögé lehet tenni.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.