taglista, egyesület, saját címlap

chrispooh képe

Sziasztok!

A következő dologban kérném a segítségeteket. Lesz egy oldal, ahova látogatók regisztrálnak. Ezzel idáig nincs gond. Minden regisztrált tagja lehet egy csoportnak (egyesület). A tagok egy közösségi rendszer tagjai lesznek, ki lehet őket listázni. Ez is megoldott. Namost a kérdések:
- hogyan tudom a tagok mellett a listában feltüntetni az egyesület címlapjára mutató linket?
- hogyan tudok úgy egyesületet létrehozni, hogy azokat regisztráláskor kilistázza a regisztrálónak, és azok közül tudjon választani?
- hogyan tudok saját "oldalt" létre hozni az egyesületnek? Azaz: egy címlap, amin az egyesület hírei, az egyesület fóruma, galériája és egyéb más tartalma van?

Segítségeteket előre is megköszönve: Krisz

Fórum: 
Paal képe

http://drupal.hu/tippek/teljesnev

Neked csak a profilt kell felbővítened.

Üdv, Pali

0
0

--
Palócz Paal Pál, a drupal.hu admin csoportjának tagja
Ajánlott olvasmány: Eric Steven Raymond - Hogyan kérdezzünk okosan

chrispooh képe

Szia Pali!

Köszi a segítséget. Az a helyzet, eljutottam már idáig, jópár dolgot hozzávettem már a felhasználó profiljához, de hogy hogyan tudom azt megoldani, hogy az egyesület egy önálló egység legyen, azt nem tudom. Arra gondolok, hogy ne csak oda írjam be az egyesületet, hanem az egyesületnek saját címlapja lehessen, tartalmakat egyesülethez lehessen rendelni, az egyesületnek is saját adatlpaja lehessen. Mondjuk az is finom megoldás lenne, ha az egyesület adatlapján ki tudom listázni azokat a tagokat, akik tagja az egyesületnek.

Krisz

0
0
Illyés Edit képe

Organic Groups. Van hozzá több kiegészítő komponens, és lehetséges, hogy ezen felül még a Views modulra is szükséged lesz a különböző taglisták készítéséhez.

0
0
chrispooh képe

Köszi Edit. Utána nézek, hogy is működik ez. Krisz

0
0