Táblázat mezőkből tartalom részeként lehetséges?

HF leon képe

A nézettel remekül lehet táblázatokat csinálni, de én azt szeretném, ha egy tartalomtípus néhány mezőjéből táblázatot tudnék készíteni drupal 8 rendszeren.

Az se lenne rossz, ha ezt a beviteli részen is meg tudnám csinálni. Egész pontosan jó lenne, ha sorokat tudnék adni a táblázathoz, amely az adott tartalomtól függően változó lenne. A táblázat mezői szövegmezők, vagy linkek lennének.

Tudtok erre valamilyen hatékony modult, amely képes táblázatos mezők létrehozására drupal 8 alatt?

Jelenleg a Field collection segítségével és a twig template-ek testreszabásával meg tudtam oldani a problémát bizonyos szinten, de jó lenne egy elegánsabb megoldás erre a problémára.

A célom strukturált tartalom készítése, hogy a szervezhető jellemzőket külön mezőkben vihessem be, amelyek tartalmai, így később is felhasználhatóak lennének. Ezen szervezés közben ütköztem eme problémába, hogy táblázat mezőket nem lehet alapból megadni.

Drupal verzió: 
fox mulder képe

Csak tipp: panels_ipe ( panels In-place editor, a panels almodulja ) nem megoldás?

0
0

Fox Mulder

HF leon képe

Köszi a választ!
Mivel máshoz nem szükséges örülnék, ha kihagyhatnám a panels modult és társait. Sikerült mindent megoldanom eddig. Csak a táblázatok jelentenek problémát. Olyasmit kellene csinálnom, hogy a táblázat címsora eleve adott lenne a táblázat mező létrehozásakor. A beviteli részen pedig tetszőleges számú sort lehetne bevinni, majd a megjelenítésnél az egészet összefűzném táblázattá.

0
0
dj képe