Többnyelvű oldal elkészítésénél az uj i18n modullal nem boldogulok, van aki használta az utóbbi időben?

tamoca képe

Keresek valakit aki stabilan be tudott állítani mostanában többnyelvű oldalt amin a cím, a misszió, lábléc, kezdőoldal nyelvenként szépen beállítható, valamint a fordítás is megy.
A használni kívánt főbb modulok még amivel együtt kell működnie : fckeditor,imce,emfield,filefield,imagefield,image,imagecache,lightbox2,webform,google_analitics,
Az utóbbi fél évben amióta újabb verziók vannak egyik seműködik nekem. Utoljára a 6-oshoz tavaj nyáron tudtam beállítani.Az 5 -ösön semmi gondom nem volt vele. Azóta nem tudok többnyelvű oldalt készíteni. A 20-as találkozó kisfilmje szerint végigmenve szépen feltettem egy oldalt és aztán egyszer csak nem engedi módosjtani a többnyelvű változókat, nem lehet átírni a missziót vagy a láblécet . Az oldalakat tudok beküldeni módostani csak a változókat nem. Teamviewerrel beengedném aki segíteni tud esetleg. Az oldal amin elakadtam legutóbb a http://randt.haxelero.hu/fortunatusd6/
a zászlókra kattintvalátható, hogy váltja a nyelvenkénti tartalmakat de átírni nem tudom a tolmáccsal , az én jogaimmal se persze nem felhasználó függő.
Nem tudom érthető -e a problémám.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
tamoca képe

Hátha így jár más is leírom.
Internationalization tests ezt ne pipáld be a moduloknál mert ez leállítja.
Ez nagy cumi volt.Egyesével a 20. drupal találkozó kisfilmje szerint végigmentem és minden jó volt és a modulokat egyesével telepítettem és ennél beállt mint a gerely.!!!

0
0

tamoca