Többnyelvű menü felirat "Taxonómia" kifejezésre

aperger képe

Sziasztok,

Először is köszönetettel tartozom a Drupal fejlesztőinek és külön minden magyar fejlesztőnek aki ebben a projektben részt vesz(tt).

Egy két nyelven "beszélő" site oldalát csinálom így első nekifutásra. :-)
A szükséges modulokat feltelepítettem és 95 %-ban működik is a dolog (Multilanguage - i18n: Internationalization, Multilingual modulok... Views: View, View GUI stb...). Bár ezek development csomagok még...
Csináltam egy "Termékek" menű oldalt és lefordítotam angolra. Ezeknél beállítottam hogy a Taxonómiában a "Products" nevű szótárából 3 gyökérelemhez kapcsolódjanak. A szótár nevét és a listaelemeket sikerült lefordítani a rendszerrel. Nyevváltásnál az angol termékek oldal ("Products") alján az angol Taxonómia feliratok a magyar "Termékek" lap alján a magyar nyelvű linkek látszanak (a linkek ugyan azok). Hurrá :-).
Gondoltam csinálok egy-egy alias nevet ezekre a Taxonómia linkekre és elhelyezem a menüben, de ott sajnos nem sikerül fordítható feliratot rendelnem a hozzájuk.
Hasonlóképpen jártam a "Kapcsolat/Contact" modul beállításánál. Ha átdefiniáltam a menüjét "Kapcsolatok"-ról például "Ajánlat kérés"-re, akkor onnantól kezdve az angol menüben is az jelent meg. Ha angol nevet adtam meg, akkor sem sikrült rábírnom a rendszert, hogy lefordítsa, vagy használja a "felület fordítása" alatt található bejegyzéseket???

Mit ronthatok el?

Előre is köszönettel

Attilka