Több node sminkelése egyszerre

pentike képe

Helló!

Egy webáruházat kéne csinálnom, ezzel még önmagába nincs gond. A probléma - ami már az ecommerce modul fórumán is volt - az, hogy van több hasonló termék:

Halak többféle méretben 1-3cm 3-5cm 5-8cm

Ezek mind más árúak, esetleg mások a szállítási feltételeik, tehát külön termék node-okba fognak kerülni. A gond az, hogy a 3cm-s hal pont úgy néz ki, mint a 8 centis, és 4-5 ugyanolyan kép nagyon hülyén fog kinézni egymás alatt a termék listában. A másik dolog, hogy jó lenne, ha egy halfajta alatt (pl ponty 3cm) ott lennének a többiek is, csak kép nélkül.

Az nekem elég csúnyának tűnik, hogy a theme_node() fv. direktbe lekérdezi a hasonló node-okat és beleteszi a főnode kimenetébe (húha, ez elég zavarosra sikerült).

Olvastam egy parent modulról, de most nem találom a drupal.org-on a modulok között.

Minden ötlet jöhet :)

pentike

Fórum: 
Hojtsy Gábor képe

Bármilyen node-ot akárhány taxonómia rendszerben elhelyezhetsz, és így ki tudod fejezni a hasonlóságukat. Aztán taxonómia oldalakat kell használni a webhelyen, ahol egymás alatt meg tudod jeleníteni a termékeket, ez gondoskodik a jó megjelenésről. Ott az oldalon belül a theme_node()-ba be tudod írni, hogy jegyezze meg, ha már ilyen taxonómiában lévő node megjelent, és akkor a képet nem írod ki újra.

0
0
aries képe

Szia!

Hasonló probléma miatt saját listázót kellett készítenem az egyik oldalhoz. Ilyesmire lenne szükséged? http://tel-fon.hu/uj_telefonok
--
Aries
http://aries.mindworks.hu

0
0