Több címlap-de más módon

chrispooh képe

Hali!

Egy nagy kérdésem lenne Hozzátok. Van egy honlap egy megadott layout-al. Az oldal 5 különböző témával foglalkozik. Minden témához más layout tartozik. Minden témának saját fóruma van, saját felhasználói, saját tartalmai, viszont lehetőség van arra, hogy egy felhasználó 2 témához is tartozzon, illetve az is lehetséges, hogy egy tartalom több témánál is látszódik.
Ami még egyszerűbbé teszi a helyzetet, hogy a témákon belül csoportok is létrehozhatóak. Például téma a kerékpár, az erről szóló fórum, írások, képek, videók és egyebek kerülnek az oldalra daját dizájnnal, és ezen belül lehetnek csoportok, mint például országúti bringások, bmx-esek, downhill-esek, stb, és nekik is lehet a fórumon belül saját részük, saját írásaik, saját taglistáik, ami viszont természetesen megjelenik a főtéma oldalán is, tehát a kerékpár téma oldalain, fórumjában, hírei között, stb.

Kérdéseim:
- Hogyan érdemes a felhasználókat regisztrációnál a főtémákhoz csoportosítani, azaz felhasználó listánál is ki lehessen iratni mellé a téma nevét illetve a felhasználó belépésével alapértelmezett legyen.
- Megoldható, hogy regisztrációkor a regisztráló tag a már addig létrehozott alcsoportokba is be tudjon iratkozni?
- Hogyan adhatom tudtára a rendszernek, hogy az adott főtémára feliratkozott user belépés utána az adott főtéma oldalát lássa?

Egyelőre ennyi kérdés. Remélem valaki közületek már találkozott hasonló problémával és tudtok segíteni.

Előre is megköszönve: Krisz

Fórum: 
chrispooh képe

Hali, tud esetleg valaki érdemben hozzászólni? Köszi - Krisz

0
0
Illyés Edit képe

Nézd meg az Organic Groups/OG nevű modulokat.

0
0
chrispooh képe

Hali Edit!

Köszi a választ, megnéztem. Épp most is azzan ismerkedem. Találtam egy érdekes - subgroups modult. Szeritnem az lesz az enyém. Egyetlen bajom van csak, nincs magyarosítás az alap og-hez. Tudtok esetleg? Anno feltettem itt ezt a kérdést, akkor azt a választ kaptam, hogy a dev verzióban van. Nos csak olyat találtam, ahol kvázi "gépi" fordítás van, magyarul sajnos teljesen használhatatlan. Tudtok esetleg fordítást egy új verzióhoz, vagy gyűrkőzzek neki?

Köszi - Krisz

0
0
thamas képe

Kicsit azért keresgélhetnél! Hasonló probléma került már elő itt is.

Amit leírtál, az alapján úgy tűnik, hogy az Organic Groups áll a legközelebb ahhoz, amire szükséged van. Nézd meg, jó-e neked!

Üdvözlettel:
Hajas Tamás

0
0

Üdvözlettel:
Hajas Tamás

chrispooh képe

KÖszi Tamás! Igen, körbenéztem már, a csoportosítás menne is, de arra nem bírtam még rájönni, hogy az oldal design-t hogyan tudom hozzákötni a csoportokhoz. Ötlet?
Krisz

***

0
0
thamas képe

Sminkelésben nem vagyok otthon, de elég sok infót találsz róla, ha utánanézel. „Mindenhez” lehet saját template fájlt készíteni.

http://www.webwiseone.com/node/99/organic+groups+business+tool

Üdvözlettel:
Hajas Tamás

0
0

Üdvözlettel:
Hajas Tamás