Szerző nevének átírása

vikicica22 képe

Hello mindenkinek!

Van egy hírek tartalom típusom. Különböző helyekről kapok híreket és azt szeretném elérni, hogy a szerző nevénél ne az én regisztrált nevem legyen feltüntetve, hanem az aki küldte a cikket.
Próbáltam oda írni neveket, de nem lehetett, mert csak azok a neveket fogadja el a szerzői résznél akik szerepel a regisztráltak közt.

pl.: Szerző: vikicica22 -> helyett -> Szerző: MTI vagy Szerző: Katona Lajos

Van -e valami megoldás erre?

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Nagy Gusztáv képe

Egy új Text mező? A kiírásnál meg azt jeleníted meg a törzs előtt, nem a beküldő nevét.

1
0

Nagy Gusztáv

vikicica22 képe

A Text mezőt szerettem volna elkerülni. Ezek szerint nem lehet valamivel "feloldani" :(

0
0
csakiistvan képe

Én nem félnék tőle, ez egy hidden mező ami csak akkor látszik ha szükséges. Illetve biztos meg lehet oldani még hogy amikor a hírek megérkeznek, akkor programozottan létrejön egy drupal user, aki csak arra jó hogy megjelenik, illetve később tudsz listázni is rá (szerző cikkei..)

1
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

nevergone képe

Szia!

Valahol mindenképpen el kell tárolnod az adott hírnél, hogy milyen felhasználót szeretnél megjeleníteni beküldőnek. Aztán egy preprocessben azt teszed be a valós felhasználó helyére.

1
0
balazsgabi képe

Szerintem a masquerade modullal is meg tudod oldani. Ha még eddig nem használtad érdemes minél előbb megismerkedni vele.

Amikor "más helyett" tolod a tartalmat, akkor előtte váltasz felhasználót. Ha nem valós user, vagy a valósnak nincs joga, akkor csinálsz olyan "beküldő usereket" akiknek a nevében garázdálkodni akarsz.

0
0