Szabadszavas cimkézés

Anonymous képe

Sziasztok.

Szabadszavas cimkéket szeretnék, használni a weboldalamon, és az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám összeadni a cimkéket?

A Drupal már tudja ezt a funkciót, csak kezelőfelület nincs hozzá. Arra gondolok, hogy ha beírom a címsorba: taxonomy/term/1 2 3 stb, akkor csak azokat a tartalmakat listázza amelyekben az adott cimkék szerepelnek.

Az lenne a jó ha lenne két cimkefelhő, az egyikben az összes cimke szerepelne, a felete lévőben meg csak a kapcsolódó cimkék. Ha a kapcsolódó cimkékre kattintanának a látogatók, akkor összeadná őket, így szűkítve a találatokat. Ha az alsó felhőbe katintanának, akkor meg törlődne és kezdődne előről.

Sejtésem szerint a Drupalhoz létezik ilyen modul, mivel gyakorlatilag a címsorba beírva ugyan ezt csinálja. Csak sehogyan sem találom, (de biztos hogy csak én vagyok a béna). Már több mint egy hete keresem. Légyszives segítsen valaki, mert nagyon jó lenne ha így tudnám rendezni a tartalmakat. (mert egyébként nagyon sok cimke lenne és senki sem találná meg amit keres)

Segítségeteket előre is köszönöm.

Linkelek még egy hasonló elképzelést (mondjuk én nem linktárat szeretnék, de nézzétek a jobb felhőket), de itt nem mindig működik helyesen. Volt már hogy sikerült rábírni :) www.reset.hu

üdv: Ash

Ash képe

Már egy hete keresem a megoldást, de ahogy megnyitottam a témát, öt perc múlva megtaláltam a megoldást.

Gyorsan meg is írom, hátha valakinek szüksége lehet rá, meg nem akarok senkinek plusz munkát csinálni.

Taxonomy Filter + Tagadelic modulok.

Szerintem nagyszerű lehetőség, nagyon örülök neki.

Ha kész lesz az oldal, majd belinkelem (ha szabad), mint egy technológia bemutatót (ha esetleg valaki nem ismeri).

És bocs hogy fölöslegesen nyitottam témát.

Have a nice day.

0
0
cworm képe

Tudom, én vagyok a hülye, de kezdő vagyok Drupalban és sehogy nem tudom beállítani, hogy lehessen címkézni a tartalmakat. Van Tagadelic modulom, próbálgattam a Taxonómiát is, de az istennek se megy... Lépésről lépésre nem tudná leírni valaki? Én nem kérek tag-felhőt, csak szabadszavasan szeretném címkézni a bejegyzéseket, és hogy azok jelenjelek is meg a posztok alján, kattinthatóan (értelemszerűen ha rákattintok egy cimkére, akkor behozza azokat a posztokat, amik azt a cimkét tartalmazzák).
Előre is thx...

0
0
nevergone képe

Bekapcsolod a taxonómiát, létrehozol egy szótárat, ami majd a cimkéket tartalmazza, a tartalmat pedig rendeld hozzá ehhez a szótárhoz.

Ez még segíthet: http://www.tanarurkerem.hu/node/48

0
0
cworm képe

Köszönöm a segítséget, a kommented meg a videó alapján sikerült megcsinálnom, amit akartam, very big thanx! :)

0
0