"Szülői funkció"

daszika képe

Sziasztok!

Egy újabb kérdés merült fel az oldalammal kapcsolatban. Szeretnék egy olyan opciót létrehozni az oldalon, mellyel azt tudnám beállítani, hogy a gyerekek csak a nekik való filmeket tudják megnézni.

Az oldal, amit éppen "heggesztek" egy videos oldal, ahol online lehetne filmet nézni, letöltés, és remények szerint, mindenféle várakozás nélkül. Az oldalon oylan kategóriák is vannak, melyeket gyerekek számára nem igazán ajánlanánk (horror, thriller, meg ilyesmik). Szeretnénk az oldalra egy olyan funkciót beiktatni, melynek segítségével a szülők korlátozhatják, hogy a gyerekek mit nézhetnek. (Én úgy képzelem el ezt a funkciót, hogy a szülő egy jelőlő négyzet kipipálásával aktiválja ezt az ún. "szülői funkciót", s az oldal egy tetszőlegesen megadott, gyermekek számára is nézhető filmekkel teli kategóriára, mondjuk az animációs filmek kategóriájára ugorva, nem engedi, hogy a gyerek bármit megnézzen. HA a gyerek véletlenül a horrorra kattint, és aktiválva van a "szülői funkció", akkor ne a horrorra ugorjon, hanem az animációs filmekre, vagy a családi filmekre. DE EZ CSAK EGY PÉLDA!)

A kérdésem az lenne, hogy van e drupal 7-re ilyen, vagy ehhez az elképzeléshez nagyban hasonlító modul, amivel viszonylag könnyen meg tudnám oldani ezt a problámát.

Válaszotokat előre is köszönöm

Drupal verzió: 
pp képe

taxonomy access:

http://drupal.org/project/taxonomy_access

Nem is fog neki megjelenni az adott tartalom, az ugrálást nem jó megoldásnak tartom.

Itt inkább az lesz a probléma, hogy kiderítsd ki a gyerek és ki felnőtt.

pp

0
0
daszika képe

Akkor holnap ezt is megfejtem...
Köszönöm a segítséget!

0
0

Dávid