Szövegszerkesztési gond TinyMCE 3.5.8-al

AmazonIT képe

Sziasztok!
Drupal 7-es alá feltettem a TinyMCE 3.5.8-ot ami látszólag egyszer már működött, de a kép beillesztés nem akart működni. Szerkesztői nézetben ott volt, megtalálta, de amint lementettem valami ilyesmi jelenik meg: [img]/sites/default/files/terkep1_0.jpg[/img]

Próbálkoztam más szövegszerkesztővel is, és a legtöbb helyen az FCKEDITOR-t javasoltátok, bemásoltam a fájlokat a sites/all/libraries-ba, mivel más utasítást nem találtam, de a Beállítások/Wysiwyg profiles-ban azt látom, hogy
"The version of FCKeditor could not be detected.
Extract the archive and copy its contents into a new folder in the following location:
sites/all/libraries/fckeditor

So the actual library can be found at:
sites/all/libraries/fckeditor/fckeditor.js"

A legfrisebb verziót szedtem le. Amúgy jól látom, hogy az FCKEDITOR ugyanaz mint a CKEDITOR?

Amúgy azt sem értem, hogy amint a TinyMCE-t feltettem, az összes szövegformátumhoz beállította alapértelmezettnek, és nem tudom hogyan lehet módosítani. Törölni nem merem...vagy nyugodtan?

Jelenleg szanaszéjjel konfigolhattam már, mert most ha szerkeszteni próbálok bármilyen tartalmat, akkor nincsenek ott a gombok, semmilyen formázás nem lehetséges, pedig a BB code-ot kivéve mindenhol van már pipa. Leginkább a Filtered HTML-t próbálgatom.
Tudna valaki valami okosat mondani? Esetleg egy másik szövegszerkesztőt?
Nem lehet valahogy mindent visszaállítani az alapra?

Előre is köszi!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
AmazonIT képe

Sziasztok!
Sikerült végül a képmegjelenítést javítani, az összes engedélyezett szűrőt kikapcsoltam a szövegformátumoknál, így most már működik. És a formázás is úgy tűnik működik, minden gomb a helyén van így már.
(Meg közben rájöttem, hogyan törölni is nyugodtan lehet a szövegszerkesztőt, mert utána újat enged választani.)
De az FCKEDITOR telepítése még mindig érdekelne ha valakinek van egy jó leírása esetleg hozzá, szívesen venném.
Köszi!

0
0
pp képe

Azzal azért ugye tisztában vagy, hogy egy jó nagy XSS lyukat nyitottál a rendszereden ezzel a megoldással. Tehát minél kevesebb, és minél megbízhatóbb felhasználónak add csak ki azt a jogot, hogy tartalmat vihessen fel, vagy szerkeszthessen.

pp

1
0
AmazonIT képe

Értem! Illetve nem! :) Tudsz javasolni valami mást, hogy működjön is meg lyuk se legyen? Hova tegyek mindenképpen pipát?

0
0
AmazonIT képe

Sziasztok!
Szerintem ebből már nem lehet baj, mert kikapcsoltam a bejelentkezést, és minden tartalomnál tiltva van a hozzászólás is. Azt hiszem ezzel nem hagytam lyukat a rendszerben. De így legalább működik a szerkesztő.
Köszi!

0
0
pixelharcos képe

Ha a Ckeditor ugyanaz amit te keresel akkor http://drupal.hu/comment/71902#comment-71902 nekem az imént sikerült belönöm.

0
0