Szövegformátumok és Wysiwyg szerkesztő egyedi beállítása

Luigi.hu képe

A probléma:
Egyedileg szeretném beállítani a Wysiwyg szerkesztőt az egyes oldalakhoz, "helyekhez", mint pl.
1. Egy adott blokk esetén ne jelenjen meg a Wysiwyg editor, de a többinél igen.
2. Többnyelvű oldalnál többnyelvű blokk esetén hiába Full HTML a blokk szövegformátuma, nem jelenik meg a Wysiwyg editor, így szegény usernek a HTML kóddal kell szerkeszteni, ami túl nem jó. :-)
3. Egy Views nézet Fejléce hiába Full HTML formátumú, annak módosításakor a Wysiwyg editorban lehet ugyan formázottan beírni a szöveget, de az oldalon az "eredmény" már nem formázottan jelenik meg.

D7 alatt Wysiwyg és TinyMCE 3.4.2 modulokat használok és szeretném megtartani ezt a konfigot, ha lehet. Korábban kipróbáltam a Tiny-TinyMCE-t és ott meg lehetett külön adni, hogy mely oldalakon jelenjen meg a Wysiwyg editor, de a fentinél nem.

Milyen megoldás lehet erre?
Előre is köszönöm.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
kalozpepi képe

...épp a hajam kezdtem tépni, mert egyik pillanatról a másikra eltűnt a CKeditor menüsora, és egyszerűen nem jöttem rá, miért.. feltúrtam a netet is érte eredménytelenül... de akkor a többnyelvűség lehet az oka, most állítottam át a Dupalt, többnyelvűre...
Van valakinek megoldása?
Teljesen el vagyok keseredve.

Előre is köszönöm én is.

0
0
kalozpepi képe

eredeti állapotba, de nem tudom mitől.. kétségbeesésemben kikapcsoltam az utolsó három telepített modult, és most működik.....
nem tudom, melyik volt a ludas, de gyanítom hogy a facebook for drupal

0
0
eager képe

Akkor lehet, hogy neked is ajánlanám a js konzol ellenőrzését olyan esetben, amikor nem megy:

http://drupal.hu/comment/67732#comment-67732

(A másik dolog, hogy a ckeditor hozzá van rendelve bizonyos szövegformátumokhoz; megnézném, azok körül is minden rendben van-e, nem lett-e valami elállítva.)

0
0