SOS, eltünk a tartalom!!!

wittmanmark képe

A főoldalamon totálisan lecsúszott, a többi oldalról meg teljesen eltűntek a tartalmaim... Pedig csak egy Blokkot mentettem el, ami lényegében csak egy reklám Script volt és ezután ennyi....
http://witmet.hu/?q=elorejelzes A legnagyobb baj, hogy ha a blokkok szerkesztésére megyek, az sem jön ki egyáltalán... Gyorsan kéne a segítség ha lehet! Köszi előre is...

Paal képe

Leírhatnád érthetőbben, hogy mi is történt. Mert TE tudod, de nekem nem jött le. Fogalmam sincs, hogy kellene kinézznem. Szemmel láthatólag jól működik, minden oldalra bejön valami.
Sminket próbáltad az alap Garlandra visszaállítani? Azzal is rosszul jelenik meg?

Az remélem +van, hogy ez egy ingyenes fórum. Itt mindenki önszántából segít ahogy tud. Így kicsit furcsán néz ki ez a „Gyorsan kéne a segítség ha lehet!”

0
0

--
Palócz Paal Pál, a drupal.hu admin csoportjának tagja
Ajánlott olvasmány: Eric Steven Raymond - Hogyan kérdezzünk okosan

Ilusha képe

Már nekem is volt hasonló tapasztalatom, hogy létrehoztam egy blokkot, amibe aztán valami java sciptet írtam, ami aztán ahelyett hogy azt történt volna, hogy úgy funkcionál, mintha egy sima html fájlba írtam volna bele, szét csúszott az oldal, meg egyéb kéretlen furcsaságok történtek.
Nyilván a Drupal a java scriptet "összekölti" a saját maga által generált kóddal, és az eredményez végeredményként ilyeneket.

Én speciel a Fading Slideshow modullal
http://drupal.org/project/fade_slideshow
próbálkoztam, amivel nagy probléma, hogy csak az 5-ös Drupalhoz van verziója.
Viszont reményt keltett az, hogy ez a modul nem más, mint Dynamic Drive weboldal egyik java scriptjének:
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex14/fadeinslideshow.htm
Drupalos adaptációja.
De hiába szúrtam be akár tartalomként, akár egy blokkba az eredeti java scriptet a fenti honlapról, az működött ugyan, de szétcsúszott az oldal, és nem csak az adott tartalomban (amikor éppen nem blokkba szúrtam be), hanem máshol is megjelent, stb.

Viszont a dolog mégis csak megoldható valahogy, mert - igaz ugyan az 5-ös Drupalhoz- de van egy modul, ami megoldotta.

Úgy hogy egyenlőre nincs más, mint várjuk - mert engem is érdekelne a megoldás- nálunk hozzáértőbb ember segítségét, aki tudja az ilyen problémákra a megoldást.

Ha valaki ért hozzá, meg akar segíteni, meg éppen olvassa is e fórumtémát, akkor nyilván magától is megfogja tenni, nem tudom változat ezen bármit is az, ha oda írod, hogy sürgős.

És sajnos most pechünkre húsvét is van éppen, érezni, hogy most kevesebben járnak erre.

0
0
chx képe

blocks tabla lement , hibas blokk torol, orul.

0
0
Ilusha képe

Mert az még nem oldja meg a problémát, ha úgy csinálunk, mintha nem lenne és töröljük.
És csak az én problémám a fade slideshow, nyilván wittmanmarknak is valami hasonló, de azért nem ugyanaz. Sőt asszem léteznek olyan a tartalomba vagy blokkba szúrt javasriptek is, amik viszont egyáltalán nem okoznak problémát.

0
0
aboros képe

blokkba nem szúrkálunk az uin keresztül javascripteket meg php kódokat. több oka is van, hogy miért nem, az egyik amibe beleszaladtál éppen. inkább a sminkrétegből vagy egy saját apró modulból kéne beszúrni azt.

0
0

-
clear: both;

Ilusha képe

- hogy jó okuk volt a Drupal készítőinek minderre, mindez nem véletlenül van ez így
- és hát akkor meg kell tanulni egyszerűbb modulokat össze hozni; amíg ezt nem megy, addig viszont a mások által elkészített, létezőket kell használni.

Így már legalább tiszta az emberben, hogy merre felé is van az okos megoldás.

Köszi a választ.

0
0
wittmanmark képe

Kösz szépen mindenkinek, közben szerencsére sikerült megoldani, azt gondoltam, hogy nagyobb gond lesz. phpmyadminban megkerestem a blokkot, kitöröltem és megoldódott a dolog... Tényleg az volt a baj, hogy olyan nagyon nem értek hozzá és megijedtem, hogy sokára kiesünk!
Még egyszer köszi mindenkinek....

0
0
Paal képe

Válogass, próbálgass:

Szerintem a Slideshow vagy a Slideshow Creator megoldja neked. De a Fancy Slide pont így csinálja...

Egyébként ezt szimplán sminkeléssel meg lehet oldani. Engedélyezed a CCK Imagefieldnél a több kép felvitelét, a sminkhez hozzáadod a megfelelő js és css fájlokat, plusz ráhúzod a megfelelő class-t a CCK fieldre. S lőn...

0
0

--
Palócz Paal Pál, a drupal.hu admin csoportjának tagja
Ajánlott olvasmány: Eric Steven Raymond - Hogyan kérdezzünk okosan

Ilusha képe

Köszi már kettőt ki is próbáltam.
A Views Nivo Slider-t és a Slideshow Creator-t. Most pedig a Fancy Slide-t próbálom összehozni.

0
0