Smink váltás - Fatal error: Call to undefined function get_color_scheme_name()

paga képe

Sziasztok!

Telepítettem a drupal-t, windowsra, xampp-ot használva. A telepítés és egyéb formázás rendben is zajlott, viszont amikor új sminket (corolla) töltöttem fel, a köv. hibaüzenetet adta:
"Fatal error: Call to undefined function get_color_scheme_name() in C:\xampp\htdocs\drupal\sites\all\themes\corolla\template.php on line 13"
Innen töltöttem le a theme-t: http://drupal.org/project/corolla

Azóta semmi. Nem tudok belépni, mert minden drupal-os linkre ezzel a hibával tér vissza. Tudnátok segíteni, hogy lássam a kezdőlapom és be tudjak lépni ismét az oldalamra?
Köszönöm!

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
Sk8erPeter képe

Akkor ez egy sz@r smink, ha így lett megírva.

admin/appearance
ezt az oldalt nem éred el közvetlenül?
(mármint a böngésződben az oldalad.hu/admin/appearance címet beírva)
Itt válthatnál sminket még adatbázisban kotorászás nélkül.

0
-6
szantog képe

A smink nem lehet olyan sz@r, ha egyszer a top 10-ben van, és egy deka issue nincs ilyen trivial hibáról. Ellenben van neki némi igénye: Pl

Adaptivetheme Base
The Drupal 7.x-2.x versions of Corolla are subthemes of Adaptivetheme - you must download and install it first. Adaptivetheme provides the core functionality such as layout control and other settings.

Versions
Always match version for version with the base theme:

Adaptivetheme 7.x-3.x => use Corolla 7.x-3.x
Adaptivetheme 7.x-2.x => use Corolla 7.x-2.x

7.x-1.x and the Drupal 6 versions are stand alone themes, only the 7.x-3.x and 7.x-2.x branches are Adaptivetheme subthemes.

Szóval le kell tölteni hozzá az Adaptivetheme-t is, mégpedig a saját sminked verziójához passzolót, és máris lesz get_color_scheme_name() függvény.

8
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

Sk8erPeter képe

Kösz a korrekciót, igazad van, és bocs, kicsit hanyagul írtam meg az előző hsz.-t. Sőt, nagyon. Minek ugattam hozzá egyáltalán, amíg meg sem néztem a projekt oldalát rendesen? :D Na most jól megbüntettem magam egy downvote-tal, aztán még 5 korbácsütés. Sorry.

3
-1
szt képe

Boldog lennék, ha csak ennyi hanyag hozzászólást tudnék hozzátenni a fórumhoz, mint Te ;)

0
0
paga képe

"szantog" válasza után visszanyertem annyira a jogaim, hogy sikerült ismét az alap sablont beállítani. Sajnos az adaptivetheme-ből akármelyiket teszem fel alá, egyikkel sem megy, de ez legyen a legnagyobb gond. Köszönöm még egyszer mindenkinek!

0
0