Smink készítés

Noob képe

Sziasztok, szeretnék érdeklődni hogy lenne e valaki aki elkészítené az alábbi oldalon látható sminket drupal hétre kedvező áron?
http://www.grafpedia.com/tutorials/create-professional-dark-web-hosting-...

Korábban már találtam egy oldalt ahol ezt készen árulják de az még 6 os ra van, és nem mentettem el. :) De szívesebben fizetnék itthon érte ha az ár jó.

csakiistvan képe

Gondolom a smink készítéshez szükséges PSD-kkel rendelkezel és nem egy jpg-ről kell a sminket "lelopni". Illetve ez 1 db oldal/psd/kép, a többit oldal meg nem néz ki sehogy(form, search result pl)?

Biztos vagyunk páran akik meg tudjuk csinálni, nem is ez a kérdés, de tudd hogy nem véletlen kér egy webdeisgner annyit amennyit egy layoutért, hisz azért kapsz 4-6 psd-t mindenféle oldaltípusra.
Egy webdesign készítés szofisztikáltabb annál minthogy látsz egy tutorialt és ráböksz hogy neked az kell.

Anélkül hogy le akarnálak beszélni arról megbízz bárkit ezzel, inkább bízz meg valakit hogy tervezze meg a te saját designodat. Egyedi lesz, és olyan amit te akarsz...

1
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

Noob képe

Azzal meg az a probléma amit emlitesz, hogy nyolcmillió ember kezén megy keresztűl, így meg ráadadásul akinek megy a photoshop annak még van hozzá tutorial :)
A másik, hogy az a smink is egyedi lenne ha pl csak a színben modosul, nem akarok csilli villi dolgokat, amit fent említettem sminket nekem megfelel.
Azt is értem, hogy nem véletlen kér annyit egy webdesigner amennyit, csak így jelen esetben a tervezési dij nincs :) Mivel a keret is elég szűkös, ezért nekem is a lehető legjobb megoldást kell választanom, ami lehetne egy ingyenes smink is, de akkor nem keresnék itt senkit aki megcsinálná :és akkor nem ingyens dömping sminket használok hanem azért valamilyen szinten egyedit :)

0
-2