skype beállítás

mtom75 képe

Letöltöttem a skype modult, de Következő hiba üzenete adja

You need to create at least one textfield for storing the Skype ID!

Hova kéne ezt az id-t beírni?

Köszi

Drupal verzió: 
Fórum: 
csakiistvan képe

Kerlek linkeld id ebbe hogy mi a modul projekt oldala, mert sima drupal skype kulcsszavakra eleg sok talalatot kapunk, e smivel a topichoz nem allitottad be mely modulhoz tartozik, igy mi se nagyon tudunk segiteni.

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

mtom75 képe

csakiistvan képe

A modul gyokereben lathato egy README.txt file, amibe beleolvasva megjott a valasz:

3. Go to Administration >> Configuration >> People >> Account settings >> Manage fields and create a new single-line textfield that will hold your users' Skype IDs. You can name and title this field anything you like, but make sure that the field is displayed in the user profile.

Azaz kell neki a profil mezoknek el text field, ahogy irja mindegy mi a neve, es ha van legalabb egy textfielded, az admin/config/people/skype_status oldalon egybol eletre kelnek az ikonkak.

1
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

mtom75 képe

Köszönöm működik

0
0
mtom75 képe

Azt is meglehet oldani, hogy ha be vagyok jelentkezve a skype-ba akkor az oldalon elhelyezett gomb az kiírja hogy online?

Skype ide beírtam, de nem jelzi, hogy be vagyok jelentkezve skype-ba.

(skype-be bejelentkeztem)

0
0
pityu73 képe

Ezzel én is küzdöttem, de megváltozott a skype-api amióta a microsoft összemosta az msn-el, de a modul nem követte. Kell egy issue a módosításról a projekt oldalon.
Azon is változtattak amit az oldalukról tölthettél le régen sőt a régi gombnál is, ha rá kattintasz akkor plusz egy popup ablak értesít.

Egyelőre nekem ennyit sikerül kiderítenem.

0
0