simplenews_action modul hiányzik

Joee képe

Frissítés meghiúsul az alábbi hibaüzenettel:

User warning: The following module is missing from the file system: simplenews_action. For information about how to fix this, see the documentation page. _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() függvényben (D:\xampp\htdocs\includes\bootstrap.inc 1143 sor).

A fájl 1143. sorában ez van:

1140 function _drupal_trigger_error_with_delayed_logging($error_msg, $error_type = E_USER_NOTICE) {
1141 $delay_logging = &drupal_static(__FUNCTION__, FALSE);
1142 $delay_logging = TRUE;
1143 trigger_error($error_msg, $error_type);
1144 $delay_logging = FALSE;
1145 }

Ha a webtárhelyen csinálom, ott is ugyanez a hibaüzenet a vége.
Nem is létezik ilyen modul sehol. Hogy lehetne ezt kikapcsolni, eltüntetni? Egyáltalán mit csinálna ez a modul? Találkozott már ilyen modullal valaki?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Joee képe

Megoldódott, DE...
A régi 6-os Drupalhoz való simplenews modulon belül van egy Simplenews_action modul. Azt kellett letölteni hozzá és bemásolni. Nem elég csak a Simplenews_action modult bemásolni, a teljes Simplenews mappát is be kell másolni, azaz lecserélni a 6-os verzióhoz valóra, különben adatbázis hibát dob a frissítés. Ez igen érdekes, hogy a Drupal adatbázis frissítés nem hajlandó futni a 7-es Simplenews verzióval csak a 6-oshoz valóval. A sikeresen lefutott frissítés után rendszer rögtön le is tiltotta ezt a 6-oshoz való modult ezzel a felirattal: "Ez a verzió nem működik együtt a Drupal 7.x változatával, ezért cserélni kell." Ilyenkor mit lehet tenni?

0
0