Segíts szervezni a Magyar Közösség életét

pp képe

Elindult az idei rendezvényünk szervezése. További információk a rendezvényről hamarosan lesznek, türelem. Ez a bejegyzés azért született, hogy ha valakinek van kedve beszállni a szervezésbe annak felhívjuk erre a nagyszerű lehetőségre a figyelmét.

Szóval ha van kedved segíteni iratkozz fel a levelezési listára: http://drupal.hu/mailman/listinfo/konferencia

Goba, tolmi, Paal, Pasqualle, sgergely, aboros és még sok más nagy arc innen a drupal.hu-ról ott van a listán, velük akár élőben is találkozhatsz, egy levegőt szívhatsz velük majd és akár együtt kenhetitek a zsíros kenyeret*. Részese lehetsz a Drupal magyarországi közösségének eme felemelő és legnagyobb rendezvényének. Szóval csak nyerhetsz, ha csatlakozol.

Álmodj, tervezz és kivitelezz közösen velünk.

pp
* Az utóbbi amolyan jópofa szófordulat. Egyáltalán nem biztos, hogy lesz zsíros kenyér. Valószínűleg egyéb, de fontosabb dolgokban lesz rád szükségünk.

Fórum: 
york képe

PP-ert kialt a nep :D.
Remelem te is ott leszel a nagyok kozott :].

0
0
pp képe

York-ot kihagytam, de ő is itt van. Elnézést. Sőt most már egyre többen és többen, de ne féljetek van még hely. Nem kell nagy Drupal jártasság a csatlakozáshoz csak egy kis ráérő idő. Ha valaki csak az ötletelésben vesz részt már az is nagy segítség. Ugyanis nem magunknak szervezzük a konferenciát, hanem nektek, nekünk.

pp

0
0