Search API Solr vagy Apache Solr Search modul?

kiralyj képe

Sziasztok!

Leírások alapján sikerült az Apache Solr 3.6-ost beállítanom drupal 7.28-al. Két weboldalt hoztam létre (külön teszt szerveren van), egyiknél a Search API Solr modult raktam fel, másiknál a Apache Solr Search modult. A drupal sikeres indexelést írt ki.

Egy dolgot nem értek, hogy ha a solr admin felületét behozom és rákeresek egy adott szóra, akkor a Search API-t használó oldalon indexelt tartalomra nem ad ki eredményt, de a drupal felületen igen. Viszont az Apache Solr modul által indexelt tartalomra viszont ugyanazt a találatot adja a solr admin felület, mint a drupal oldalon.

A két modulnak nem kellene ugyanúgy működnie? Úgy értem, h a solr/admin felületén is meg kéne találnia a tartalmat, mindegy melyik modult használom, nem?

Láttam olyan fórum bejegyzést is, hogy a Search API Solr-t fogják majd állítólag támogatni, de az is lehet,h a hozzászóló tudta rosszul. Erről tud vki vmit?

Szerintetek mennyire lenne használható a rendszer, ha kb 200 ezer szöveges tartalom lenne az adatbázisban (max. 20 oldalas A4-es/node), egyszerre kb 500 felhasználó használná (szerkesztő és kereső)?

Érdemes lenne inkább a tartalom egy részét (pl. a 20 oldalas szöveget) pdf-ben tárolni és apache tika-val összekapcsolni a solr-t, a maradék mezőket (pl. dátum) adatbázisban tárolni?

Mysql,Mariadb vagy Postgre lenne rá alkalmas?
Melyik web cache-t lenne érdemes használni, Redis vagy Varnish?

Sok helyen dokumentumkezelő rendszert írtak, de érdekelne a drupal-os verzió is?

Előre is köszönöm a segítséget és a tanácsokat?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: