Search Api autocomplete kiegészítés

zedclans képe

Üdv!

A napokban olyan gondolat ütötte meg a fejem, hogy szeretném „szebbé” tenni a keresőmet. Jelenleg Search Api dolgozik az oldalon Solr társaságában, így ezzel nincs is bajom, minden szépen működik. A napokban feltettem hozzá a Search api Autocomplete modult, így már keresés közben kiegészíti is a keresendő szót, és itt jön a számomra érdekes történet. Szeretném, ha nem felajánlana nekem szavakat, hanem konkrét termékeket jelenítene meg, és lehetőség szerint, úgy, hogy a keresés közben megjelenítse a termék nevét, képét, árát.
Nagyon sokat bújtam a netet, de nem találtam rá épkézláb leírást, ezért fordulok most hozzátok, hátha valaki alkotott már ilyet. A drupal „Finder” modulja nagyon tetszetős, de ahogy olvasom semmi köze nincs a search api-hoz, így nem megoldás.
Volt már valaki, aki megvalósított ilyet? Merre induljak?

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
zedclans képe

Találtam egy modult ami, elvileg ezt szabályozza, de nincs róla semmi dokumentum, hogy miképp lehet működésre bírni. Search api Live Result a neve.

0
0
zedclans képe

Sikerült megoldanom a problémát, sajnos a jelenleg elérhető verziója, küszködik pár hibával, de van hozzá folt, amit alkalmazva máris működésre lehet bírni a modult, Patch link

1
0