Saját Smink - Eredeti CSS felülirás

tanasen képe

Üdvözletem mindenkinek!

Nem vagyok nagy zseni, mondhatni nulla PHP/CSS tudassal alltam neki egy sajat smink tervezesenek drupal alatt. Minimalis html tudasom van csupan, es a kovetkezo ponton akadtam el: Keszitettem egy regiot: [headertoplinks] neven, a regio mukodik, a belevalot szepen bele is teszi, viszont a formazasnal akad egy kis problema. A Drupal eredeti, [ system.menus.css ] fajljabol kiszed egy { text-align: left; } szabalyt. A sajat CSS fajlommal sehogy nem sikerult ezt felulirni, plane ugy nem hogy az oldal teljes feluleten megmaradjon az alapertek, es csak itt, ebben a regioban hasznaljon { center; } erteket. Probalkoztam ID alapu CLASS alapu kivalasztassal, meg meg szamtalan modon, de sehogy nem sikerul kozepre igazitani a felso "bar"-on talalhato linkeket.

Ha kerhetem, vessetek az oldalra egy pillantast, es segitsetek ebben:)

Koszonettel
Egy amator:D
/Richart Levai/

Fórum: 
tanasen képe

http://stevens-johnson.sytes.net :) ide elfelejtettem kirakni.

0
0
pp képe

másold át a fájlt a sminked könyvtárába és vedd fel az .info fájlba. Ezután már csak egy gyorstár ürítés kell és azt módosíthatsz a fájlban amit akarsz.

pp

0
0
tanasen képe

Koszonom a gyors valaszt:)

Talaltam errol irast itt a forumon, ki is probalom pillanatokon belul, csak ugyebar az alapertek nekem jo ahogy van, es csak erre a "fejlecre" vonatkozoan szeretnem atirni...Erre esetleg valami otlet?:)

0
0
tanasen képe

Megcsinaltam az .info fajl modositast, megcsinaltam cache uritest es a SAVE-et, atirtam a lemasolt css-t es nem reagal ra, ugyanugy az eredeti systembol orokli a text-align-t.

0
0
balagan képe

tanasen képe

Koszonom, ez megoldodott egy ujabb cachedel/save kombo utan. Tulajdonkeppen megoldodott az osszes problemam, csak kisse barbar modon:D...

0
0
csakiistvan képe

nem értem, a "Using the info file to add CSS" részben mi a barbár? Ezt így kell csinálni, semmi barbarizmus nincs ebben...

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest