Saját smink D7-en

pydy képe

Üdv

Olyan problémám lenne, hogy csináltam egy sminket a http://drupalthemecreator.org segítségével, ahol a genesis-t választva megcsináltam lementettem.

Ezek után a theme-be föltettem a témát, a site/all/modules/dtc-be felmásoltam a d7-dtc-libs.zip-et és kicsomagolva is., de blokkoknál, sehol nem tudom aktiválni + témánál azt írja : Ez a verzió nem működik együtt a Drupal 7.x változatával, ezért cserélni kell.
Sajnos tanácstalan vagyok :/

A válaszokat előre is köszönöm :)

Drupal verzió: 
Fórum: 
pp képe

Ott ugyanis benne van az az információ is, hogy melyik Drupal verzióhoz van a smink. Gyanítom hatos, mert nem volt olyan lehetőség, hogy hetest válassz.

pp

0
0
pydy képe

Akkor most lényegébe http://drupalthemecreator.org/-al nem tudok a 7-es hez sminket készíteni, mert mind a 4 sablonnál 6 os verziót ír :(

Esetleg nincs rá mód, hogy át"konvertáljam",és kompatibilis legyen a 7-essel ?

0
0
pp képe

De miért nem írsz az oldal kapcsolat űrlapján keresztül egyenesen nekik?

pp

0
0
gazsesz képe

http://www.drupalgardens.com/ itt lehet 7-es drupalhoz sminkeket gyártani.

0
0

Gazsesz

pydy képe

Már írtam nekik nem volt még semmi válasz :/
Meg azért is írtam ide miután ha nem tévedek az magyar fejlesztés, így ők is járnak ide rendszeresen.

http://www.drupalgardens.com/-al meg annyi a bajom, hogy nagyon kötött :/ (legalábbis nekem)

0
0
tamoca képe

Jó estét! Amit a weboldalon online szerkesztettél az szerintem 6-os verzió. Ha a drupalod 7-es akkor telepítsd fel és utána szerkeszd meg megint. A telepítés: dtc-7.x-1.3.zip -et letöltöd a honlapjukról vagy a drupal.org ról. Kicsomagolod. a dtc mappát felmásolod ftp-n a tárhelyedre 0:/html/sites/all/modules/dtc/ majd ebbe a mappába bemásolod a d7-dtc-libs.zip fájl kicsomagolt tartalmát ami a plugins.
0:/html/sites/all/modules/dtc/plugins/
A moduloknál már látható és bekapcsolod és update php-t futtatod. A beállításoknál megkeresed a dtc-t és ott be-mellé pötty bekapcsolod. Ha kész a smink generálod az ujat. Kapcsold be a sminkeknél. Jogosultságot állítsd a felhasználóknak aki elérheti.

0
0

tamoca