Saját modul fieldset-jeinek lapozhatóvá tétele hogyan lehetséges?

Tila képe

Sziasztok!

Először leírom, hogy mi a feladatom:
Drupal modult fejlesztek, amibe megjelenítek adatokat, melyek egy web szolgáltatásból érkeznek (vállalatirányítási rendszerből érkező ügyfél adatok/számlák).

A feladatot meg is oldottam, mivel ki tudom listázni szépen egymás alá a számlákat fieldset-ekbe. Viszont azt szeretném megoldani, hogy ha valakinek van vagy 100-200 számlája, akkor ezeket ne egy oldalon kelljen végiggörgetnie, hanem valamilyen szinten lapozhatóvá tenni ezt a lapot/modulkinézetet.

Kerestem megoldásokat: megpróbáltam a fieldset-eket egy táblázatba beletenni és a táblázatot lapozhatóvá tenni a theme('pager') segítségével. Azonban ez a megoldás nem működött, mert csak olyan példákat találtam neten, ahol a táblázat tartalma egy SQL lekérdezésből jön, nem pedig web szolgáltatásból, ezért ezt bárhogy próbáltam hegeszteni, nem lett sikeres a megoldás.

Szóval az a kérdésem, hogy ti mit tudnátok javasolni, hogy lapozhatóvá tegyem a fieldset-jeimet, amikben a számla adatai csücsülnek?

Köszi a reakciókat előre is! :)

Taxonomy upgrade extras: 
Drupal verzió: 
Tila képe

A példa, amit találtam ezzel kapcsolatosan, itt található:
http://www.rahulsingla.com/blog/2011/05/drupal-7-creating-drupal-style-t...

De ahogy írtam is, sajnos SQL query-vel működik itt... ezt nem sikerült átalakítani úgy, hogy nekem megfelelő legyen.

0
0
tatarbj képe

magát a theme_pager-t tudod használni az adatbázis réteg nélkül is, mivel ez a megjelenítésért felel, logika független!
én úgy állnék neki, hogy egy nagy tömbbe beletölteném a fieldsetjeid adatait, majd ehhez hívnám meg a theme('pager', array('tags' => array('ide jönnek a lapozó feliratai'), 'quantity' => 50); vagy valami hasonlót, ahogy neked kell, bővebben: http://api.drupal.org/api/drupal/includes!pager.inc/function/theme_pager/7
üdv, tatarbj.

0
0

---
Tatár Balázs János

Tila képe

köszi, találtam egy jó példát, ami egy sima tömb elemeit teszik bele egy lista felsorolásba és alul pedig lehet lapozgatni őket!

0
0
hron84 képe

Es vagy oly gonosz, hogy magadban tartod a linket? :-)

0
0

--

()=() Ki oda vagyik,
('Y') hol szall a galamb
C . C elszalasztja a
()_() kincset itt alant.