Rendelési kedvezmény beállítása commerce discounts-ban

tarsolyzsolt képe

Egy végtelenül egyszerűnek tűnő kedvezményt nem tudok létrehozni drupal commerce webshopunkban a commerce discounts (valamint a commerce discounts product category, és discounts extra) modulok használatával.

A kedvezmény lényege: adott termékkategóriából 2db rendelése esetén x% kedvezmény.

Ha rendelés kedvezményt állítok be, nem tudok termékkategóriát kiválasztani, ha termékkedvezményt, akkor pedig rendelés mennyiséghez nem tudom hozzárendelni.

Mivel nem sok termék esik a kívánt kategóriába, próbáltam felvinni a termékeket egyenként, és a rules-ben beállítani a kedvezményt.

A probléma az, hogyha egy condicions-on belül viszem fel a cikkszámokat (megenged többet is hozzáadni) akkor "és" kapcsolatot használ és csak akkor érvényesíti a kedvezményt, ha mindegyikből rendel a vásárló.
Ha külön conditions-ba viszem fel a termékeket képtelen vagyok "VAGY" kapcsolatba tenni őket, hogy megjelenítse a kedvezményt.

Nem annyira bonyolult kedvezmény, hogy ne lehessen egy ilyet megoldani.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
tarsolyzsolt képe

Akkor felteszem úgy a kérdést, hogy ti hogyan állítanátok be ezt a kedvezményt, vagy milyen modult használtok a kedvezmények beállítására?

0
0
pp képe

Product Pricing Rules

Itt be tudod ezt állítani. Kérdés, hogy mit próbáltál és hogy akadtál el. Mit jelent nem tudod OR-ba tenni a két feltételt?

Simán lehet, hogy az a gond, hogy nem a termék (Product) kategóriák vannak, hanem termék megjelenítési (Product Display, ami általában Node) kategóriák. Szóval egy picit többet is megoszthatsz a problémádból, akkor lehet jobban tudnak neked segíteni. Kezd ott, hogy léterhoztál ilyen és ilyen product type-ot, ilyen és ilyen fieldekkel, aztán létrehoztál ilyen és ilyen display typo-ot, ilyen és ilyen fieldekkel, stb..

pp

1
0