Profiloldalhoz való hozzáférés biztosítása hivatkozott felhasználónak

ipeto képe

Sziasztok!
Több oldalon használtam már a Node Access User Reference modult, amivel hozzáférést adhatunk annak a felhasználónak, akit mondjuk egy Entity Reference mezőben hivatkozunk. Ugyanerre a funkcionalitásra lenne lenne szükség, csak éppen profiloldalak kapcsán. Az előző modul ugyebár nem jó, mivel nem node-ról van szó. Létezik erre valamilyen megoldás?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
szantog képe

Page Manager/ Panels. Felülírod a user/% oldalt, és ott a variant jogosultság beállításainál lehet játszani.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

ipeto képe

Köszi szépen, ez biztató, nekiállok

0
0
ipeto képe

Azért vannak problémáim:
- Ha aktiválom a /user/%user oldalt, akkor azt hova irányítom át? Ha saját magára (pl /user/%user:uid), akkor nyilván végtelen ciklus lesz belőle
- Ugyancsak ennél az esetnél: Tegyük fel, hogy a selection rules-ban összerakom a megfelelő feltételt, hogy x felhasználónak elérhető lesz az útvonal. De ettől hozzá fog ő férni az egyébként rejtett profiltartalomhoz?
- Ha egy saját útvonalat készítek (pl. /user/%user/profil) ott is hasonló a kérdés: Ettől függetlenül a userek nem látják a profiloldalakat.
- Ha a hivatkozott felhasználókat (akiknek hozzáférés kell) akarom felvenni új context-ként, akkor ha jól értem, egy többértékű mező egyes elemeit tudom csak így rögzíteni. Mivel nekem egy profilhoz több usernek is kell hozzáférést adni, ez elég kényelmetlen megoldásnak tűnik.

0
0